drenthe
Muziekmix
DR & Groningen
Luister
Nu
twente
Stream Twente
Luister
Nu
friesland
Stream Friesland
Luister
Nu
overijssel
Stream Overijssel
Luister
Nu
piratenplaten
Piratenplaten
Luister
Nu
stream1
4You
Luister
Nu
stream2
Stream Gelderland
Luister
Nu
hitradio
Hitradio
Luister
Nu

Nieuwe Single Dries Roelvink : Het Is Weer Voorbij Die Mooie Zomer !

't Is weer voorbij die mooie zomer was een hitsingle van Gerard Cox die werd uitgebracht op 13 oktober 1973. De single stond 5 weken lang op nummer 1 in de Veronica Top 40 en op nummer 2 in België. Het liedje heet origineel City of New Orleans en is een nummer van de Amerikaan Steve Goodman uit 1971 (in 1972 een hit voor Arlo Guthrie en in 1984 een hit voor Willie Nelson & The Highwaymen). Gerard Cox baseerde zich echter op de versie van de Frans-Amerikaanse zanger Joe Dassin (Salut les Amoureux) en maakte hiervan zelf de vertaling.

Nieuwe Single Di-Rect : Nothing To Lose !

Vrolijk en energiek maar met contrasterende lyrics met donkere humor. In December tourt DI-RECT door de EU: o.a. Duitsland, Zwitserland, Italië en Hongarije. Deze track wordt de soundtrack voor deze tour. Volgende jaar bestaan de band 20 jaar, dus daar staat komende weken veel promo voor op de agenda. Ook daarvoor zal deze song de tune zijn. 

Nieuwe Single Johnny Kay : The Twist !

Eén van de meest veelzijdige zangers van dit moment is Johnny Kay. Zijn debuutsingle kwam uit in 2018 en was getiteld “Hasta la vista”. Een zomers, latin getint nummer. Daarna volgde “Achteraf”, een heerlijke Nederlandstalige en moderne uptempo song. In het voorjaar van 2019 kwam hij met de prachtige ballad: “Ik kan niet leven zonder jou” en nu kiest Johnny Kay voor een lied met een duidelijke link naar het verleden. Titel van het nieuwe nummer is “The Twist”.

Nieuwe Single Mike Peterson : Geloof Me !

Mike Peterson heeft een nieuwe single uitgebracht genaamd : Geloof Me ! 
Pagina 1 van 496
Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Meer informatie Ok Weigeren