Kees Versluys - Ik Leef Mijn Leventje Zoals Ik Wil - Elke dag om 12 en 18 uur op radio Team FM Featured

in Tipper
Tipper van de week 13. Kees Versluys - Ik Leef Mijn Leventje Zoals Ik Wil. Met z’n nieuwe single ‘Ik leef m’n leventje zoals ik wil’ laat Kees Versluys horen dat hij meer in z’n mars heeft dan ballads, middle off the road nummers en Nederpopachtig repertoire. Hij vond het tijd worden voor een feestje. Twintig jaar geleden had Emile Hartkamp de tekst voor dit lied al speciaal voor hem geschreven.

Nielson - Vergeetmeliedjes - Elke dag om 12 en 18 uur op radio Team FM

in Tipper
Tipper van de week 12, NIELSON VERRAST FANS TIJDENS CONCERT MET NIEUWE EP "VERGEETMELIEDJES"Afgelopen zaterdag tijdens de tweede editie van Nielson's show Weet Je Wat Het Is verraste hij zijn fans met de release van zijn nieuwe EP "Vergeetmeliedjes".De EP bevat 5 unplugged nummers die de hij de afgelopen al live speelde, maar nog nooit eerder had opgenomen. Tracklist:1. Binnen2. Tot de jaren ons verjaren3. De manier waarop4. Je kent me niet eens5. Laat haar losBron: http://nielsonmusic.nl

Silvia Swart - Dan Ben Je Van Mij - Elke dag om 12 en 18 uur op radio Team FM

in Tipper
Tipper van de week 10, Silvia Swart - Dan Ben Je Van Mij. Meer info: http://www.silviaswart.nl/

WENDY WOOP – ZATERDAGNACHT. Elke dag om 12 en 18 uur op radio Team FM

in Tipper
Tipper van de week 10. RUIM BAAN VOOR LA WOOP! Want 2017 wordt hét jaar van Wendy Woop! Wendy Woop is een rock & roll-creatie van de Brabantse Wendy Koevoets.
Pagina 1 van 11

Op www.teamfm.nl, maken wij gebruik van cookies Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden. Lees meer..