drenthe
Drenthe
-- --
Luister
Nu
twente
Twente
-- --
Luister
Nu
friesland
Friesland
-- --
Luister
Nu
overijssel
Overijssel
-- --
Luister
Nu

Nieuwe deejay Maikel vanaf Tilburg live vanuit zijn eigen studio op radio Team FM

in Nieuws
Mijn naam is Maikel, Ik ben 30 jaar en groot liefhebber van Nederlandstalige muziek.

Team FM vrienden ledendag in Familie Pretpark de Waarbeek - 8 juli 2017.

in Nieuws
Radio Team FM bestaat dit jaar 6 jaar en daarom organiseren wij speciaal voor onze vriendenleden, deejays, medewerkers, vrijwilligers en luisteraars een Meet en Greetin Familiepretpark de Waarbeek. Naast het bezoeken van het fantastische park, kunt u genieten van geweldigelive-optredens van diverse artiesten. Ook bestaat er de mogelijkheid om kenniste maken met de deejays en medewerkers van Team FM! Nu al zeker zijn van kaarten? Reserveer dan snel!Speciale korting.Voor Team FM vriendenleden en luisteraars is de toegangsprijs - 8 eurodit is inclusief toegang tot het pretpark.Radio Team FM live vanaf Pretpark de Waarbeek.Tot ziens op 8 juli 2017!Aanvang12.00 - 17.00 uur.LocatieFamilie Pretpark de Waarbeek Hengelo.Kinderen 0 t/m 1 jaar gratis. Bestellen >

Nieuwe DJ Robin Entjes bij radio Team FM

in Nieuws
Vanaf nu mag iedereen het weten. Vanaf vandaag zijn wij iedere maandag te beluisteren via radio Team FM tussen 18.00 uur en 0.00 uur.

Nieuwe DJ - Fred Geurdes

in Nieuws
Hengelo - Fred Geurdes zend vanaf nu uit bij Team FM vanuit zijn eigen thuisstudio in Hengelo, Hij draait in de regio Twente op de dinsdagavond tussen 18:00 tot 00:00.
Pagina 1 van 5

Op www.teamfm.nl, maken wij gebruik van cookies Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden. Lees meer..