Eget facilisis morbi Eget facilisis morbi
in Agenda

Eigen ervaring van de Mobiele studio.

Meegaan met de mobiele radiostudio is heel er gezellig, je gaat meestal naar een markt of een braderie. We staan dan met onze mobiele studio. We geven mensen een flyer van de frequenties van Team FM en vertellen erbij dat ze ons daar op kunnen beluisteren, en wat voor muziek er gedraaid wordt natuurlijk!

Je hebt ook vrije tijd, je kunt namelijk de mobiele studio gewoon even op slot zetten, je laat de muziek dan gewoon aanstaan. Dan kun je zelf ook even over de markt lopen, wat flyers uitdelen, mensen aanspreken.

Het is ook erg leuk om dan met mensen te praten over Team FM en of ze van de zelfde, Nederlandstalige muziek houden. Het is sowieso heel erg leuk om stage te lopen bij Team FM! Wij zelf waren aan het begin een beetje verlegen om mensen aan te spreken, maar je merkt al gauw hoeveel mensen er nou eigenlijk van Nederlandstalige muziek houden, en enthousiast.

Natuurlijk zijn er ook mensen die niet zo beleefd zijn, en niet van Nederlandstalige muziek houden, maar ieder heeft zijn eigen smaak. Wij mochten in de mobiele studio zelf de muziek uitkiezen. Er word natuurlijk niet alleen maar Nederlandstalige muziek gedraaid. Samen kozen wij de muzieklijst en mensen die op de markt liepen vonden de muziek erg leuk. We mochten ook wat in de microfoon zeggen, want we moesten een paar mensen bedanken voor het gebruik van hun spullen. Dat was spannend.

Het zijn soms lange dagen die je maakt met de mobiele studio, maar ze zijn altijd erg gezellig. Wij vonden het zeker de moeite waard, en je word met open armen ontvangen om bijvoorbeeld een kijkje te komen nemen.

Door Hester en Veerle (stagaires)

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Meer informatie Ok Weigeren