Print this page
Rate this item
(0 votes)

Nieuwe Single Stichting (un)heard, Do, Jennie Lena, Lisa Loïs En Numidia : Als De Lucht Weer Blauw Kleurt !

Gepubliceerd augustus 01, 2020
Op de single horen we de vocals van nieuwe talenten KOOSJE, Marle Thomson, LÉVI en Jessy Yasmeen en van zangeressen DO, Lisa Loïs, Jennie Lena en Numidia. Samen met een team van professionals helpt (un)heard. unieke talenten een compleet concept rondom hun eigen werk op te zetten, inclusief een zakelijke en creatieve strategie. Voor DO, Jennie Lena, Lisa Loïs en Numidia reden om de stichting te ondersteunen. “In de huidige markt lijkt kwantiteit meer aan de orde dan kwaliteit. Eigenheid is zo belangrijk. Ik vind het fantastisch dat (un)heard. er is om die ruimte te bieden aan talenten. Daar wil ik me voor inzetten,” licht DO toe.


(un)heard. richt zich met name op artiesten die niet binnen de gevestigde genres vallen en afwijken van de norm, door hen een podium te bieden alsook algemene ondersteuning op diverse gebieden, zodat zij kunnen concurreren op de huidige markt. De eerste talenten die aangesloten zijn bij (un)heard. zijn: KOOSJE, Marle Thomson, LÉVI, Jessy Yasmeen. Zij zijn te horen op ‘Als de lucht weer blauw kleurt’, naast de vier reeds gevestigde zangeressen. Naast het begeleiden van zangtalent, zal de stichting samen met de succesvolle DJ Lady Bee ook een plek bieden aan DJ talent, waaronder Deep Dutch. De remix die DJ Lady Bee samen met Deep Dutch maakte van ‘Als de lucht weer blauw kleurt’ zal op 24 juli verschijnen.

Nog geen week na de oprichting van (un)heard. kwam de wereld tot stilstand door het coronavirus. De ontwikkelingen die volgden hadden ook groot effect op de culturele sector: releases werden uitgesteld, concerten en festivals afgeblazen, dus ook een door de stichting gepland benefietconcert. Oprichter Justin weigerde echter stil te blijven zitten en kwam op het idee om een single uit te brengen waarop gevestigde artiesten als DO, Lisa Loïs, Jennie Lena en Numidia de handen ineen zouden slaan met (un)heard. talenten KOOSJE, Marle Thompson, LÉVI en Jessy Yasmeen, om zo het idee achter (un)heard. in de praktijk te brengen: “De single ‘Als de lucht weer blauw kleurt’ is gemaakt met het doel een nummer te creëren waarbij een aantal top vocalisten uit uiteenlopende genres samen komen. Nu meer dan ooit is het belangrijk dat we laten zien dat we niet tegenover elkaar staan, maar naast elkaar.” aldus Justin.

Meer informatie (un)heard : www.iamunheard.com

Meer informatie Do : www.domusic.nl

Meer informatie : Jennie Lena: www.jennielena.com/home

Meer informatie Lisa Loïs : www.lisalois.com

Meer informatie Numidia : Facebook Numidia

Media