Rate this item
(0 votes)

Erwin Fillee droomt over het winnen van 1 miljoen !

Gepubliceerd november 26, 2020
In deze moeilijke tijd komt Erwin Fillee uiteraard weer met een opbeurend liedje. ‘Oh Oh Oh Had Ik Maar Een Miljoen’ gaat over een fantasie ‘Stel dat je zoveel geld zou hebben, wat zou je er dan mee doen?’ In deze nare tijd blijft Erwin positief en vindt dat we moeten blijven fantaseren tot de tijd aanbreekt dat het weer leuk wordt in de wereld.

Erwin Fillee maakte de laatste jaren vele singles waaronder ‘Elke dag kan de laatste zijn’, ‘Mooi Hoorn aan Het IJsselmeer’, ‘Waar blijft die ouderwetse winter’, ‘Nachten van Parijs’, ‘Pootje Baaien’, ‘Ben jij alleen vannacht’, ‘Roomijs met Vanille’ en had recent een hitje met ’t Is Oké’ (samen met Willeke D’estell) die nog steeds regelmatig langskomt bij RADIONL. Dit jaar zit hij alweer 38 jaar in de showbizz en treedt nog regelmatig op voor ‘De jeugd van vroeger’.

Erwin Fillee werd in 1985 ontdekt door Veronica coryfeeën Will Luikinga, Chiel van Praag en Peter Teekamp. Erwin maakte vele platen, werkte bij Reel records als producer en plugger, artiestenscout, was 2 jaar geluidsman (tape) bij Willeke Alberti en ruim 13 jaar van Ronnie Tober. Dus zing maar mee met Erwin Fillee!

Meer informatie : www.fillee.nl

Media