Single Jordi Pleijsier : Gek genoeg !

Gepubliceerd juni 10, 2021
De in Kampen wonende Jordi Pleijsier is al lag geen onbekende meer in het wereldje. Hij zingt al vanaf jongs af aan en deed dit op zijn slaapkamer, totdat hij besloot het podium op te gaan en mensen te vermaken. Inmiddels is hij 24 jaar en na veel optredens gedaan te hebben komt hij dan nu met zijn debuutsingle “Gek genoeg” uit. Het nummer “Gek genoeg” past zeker in deze tijd die ook gek genoeg is voor veel mensen en zeker in de artiestenwereld.
En nu er straks weer wat meer mag, komt deze tekst ook nog eens goed uit. Op advies van Roy Otters van ANRO Productions tijdens de opnames van zijn nieuwe single Gek genoeg, is hij in contact gekomen met Double You Music NL. Deze verzorgen nu zijn management en de start van een nieuwe carrière is gemaakt Op dit moment ben ik nog niet echt een BN-er, maar een bekende Kampenaar ben ik al wel een beetje. Ik heb wel eens geprobeerd om mijn eigen nummers te schrijven, dat is iets wat ik nu nog erg lastig vind. Ik blijf proberen. Natuurlijk hoop ik dat ik nog echt beroemd ga worden. Mijn grootste droom is dan ook om eens Ahoy of het Gelredome vol te krijgen. Stef Ekkel is mijn grote voorbeeld, hij heeft mooie en gevoelige nummers én feestnummers. Toen ik net met zingen bezig was, leerde ik hem kennen en zong ik al zijn liedjes mee. Mijn grote wens is om in
de toekomst een duet met hem te zingen laat Jordi weten. De nieuwe videoclip van zijn nummer “Gek genoeg” is opgenomen door The Clip Academy. 

Meer informatie : www.jordipleijsierboekingen.jouwweb.nl

Media