Muziek

Je zal in Brabant wonen en je geliefde woont in Vlaanderen. Dan heb je een moeilijke tijd achter de rug, want de grens werd gesloten voor niet noodzakelijke bezoeken en de politie voerde controles uit. Maar hartstocht kent geen grenzen!
Die gevoeligheid kent ook zangeres Ingrii uit grensdorp Putte-Kapellen, zoals blijkt uit haar nieuwe single met de betekenisvolle titel ‘Zonder Grenzen’ een opfleurend nummer met tekst en muziek van
Bianca Folkers en Laurens van Wessel.
Stemin heeft een nieuwe single uitgebracht genaamd: Better Than Wine ! 
‘Raad je mijn gedachten’ is de vierde single van Youri Sprenkels die opgenomen is bij The Boom!Music in Breda. Als je dan bedenkt dat de samenwerking met producer Frank Verkooyen pas in 2019 van start ging, kunnen we niet anders concluderen dat Youri weet wat hij wil, namelijk veel liedjes opnemen en elk weekend op de bühne staan om het publiek vermaken. Juist dat laatste heeft de talentvolle zanger uit St. Willebrord erg gemist. ‘Ik word wel weer gevraagd voor feestjes, maar het is nog niet zo denderend als een aantal maanden geleden. Het is een rare tijd en daar zullen we het voorlopig mee moeten doen’, meent Youri.
Aya Nakamura heeft een nieuwe single uitgebracht genaamd : Jolie Nana ! 
Pagina 1 van 694