DAB+ kanaal 6 B, Kabelradio, TV 921, FM 96.0 MHz en Online radio

teamfm
TEAM FM
Luister
Nu
drenthe
Drenthe & Groningen
Luister
Nu
twente
Twentse Knallers
20% Vinylplaten
Luister
Nu
friesland
Hit stream Friesland
Luister
Nu
overijssel
Muziek voor Overijssel
Luister
Nu
piratenplaten
Piratenplaten 24/7
Luister
Nu
stream1
Studio 4You
Luister
Nu
stream2
Muziekmix Gelderland
Luister
Nu
hitradio
Hitradio Engelstalige Hits
Luister
Nu


Muziek

Vince en Maria Goosen zijn geen onbekenden meer in de muziekwereld. Ze hebben beiden meerdere singles uitgebracht. Vince o.a ‘Het verhaal van mijn leven’ en ‘Wij zijn gelukkig met elkaar’. Maria Goosen kennen we van ‘Je vader is hier’.
Piet Baum is geen onbekende in de muziekwereld. Al heel lang noemen ze hem DE volkszanger uit Brabant. Dat heeft hij bewezen met zijn liedje dat hij vele jaren geleden opnam “Jij bent steeds in mijn gedachten”
Hierna volgden vele levensliedjes zoals het mooie “jongen ben jij je moeder vergeten” en vooral het prachtige “Er gaat een trein naar niemandsland” was een liedje waar om gevraagd werd bij optredens in het land. In de jaren ’90 maakte hij zelfs een eigen album en het werd heel erg druk voor Piet.
De 34- jarige Dordtenaar Nicky Baegen (bekend van “Buona Sera/oh Marie”) brengt zijn nieuwe single uit: “Die Mooie ogen”.
Nicky heeft in 2018 meegedaan aan de talentenshow: “Stanley Hazes zoekt the voice” en heeft deze gewonnen! Samen met Stanley Hazes en Kees Tel hebben zij in 2019 Buona Sera/Oh Marie opgenomen (Hollandia Media groep).
Jannes zit net als vele artiesten op dit moment thuis vanwege de corona crisis. Vervelen doet hij zich nog niet. Hard werkend aan zijn huis, denkt hij na over de toekomst. Ideeën hebben zijn team en hij genoeg, maar door alles wat er nu speelt zal dat nog even de ijskast in moeten.
Jeroen Van Der Boom heeft een nieuwe single uitgebracht genaamd: Thuis ! 

Kessef Radio Footer

Over ons

  • Radio Team FM verzorgt 24 uur per dag, zeven dagen per week live uitzendingen op nationaal en regionaal niveau. Team FM vanuit je eigen studio op de radio. Meer dan 100 mensen werken mee aan de radiozender. Vanuit 50 studio's is er veel aandacht voor regionaal talent en nieuws. Dj's uit alle regio's draaien hun eigen muziek voor de luisteraars.

Meld je aan

  • Aanmelden > Radio Team FM wil een succesvol landelijk netwerk van regionale deejays opzetten. Ben jij een groot muziekliefhebber? En wil je jouw programma aan…
Meer info....