Luister live
naar Team FM

drenthe
Drenthe
-- --
Luister
Nu
twente
Overijssel
-- --
Luister
Nu
friesland
Friesland
-- --
Luister
Nu

Artiesten

You are here:Home Muziek Evert Wolters - Wat je lief is
Een heerlijke feestelijke kroegenknaller van Bertus Sipma, die zeker iets te vieren heeft. Hij viert zijn 10 jarig Artiesten Jubileum met een fantastisch groot feest en daar hoort natuurlijk ook zijn nieuwe single bij, die tijdens dit feest gepresenteerd gaat worden.
Zanger/entertainer Erwin Fillee komt weer met een nieuwe single. Na het geringe succes afgelopen zomer van ‘Pootje Baaien’ blaast hij
‘Waar blijft die ouderwetse winter’ nieuw leven in. Een heerlijke remake van de door Marc Winter gezongen Top 40 hit uit 1975.
A3aan Drost heeft met zijn nieuwe single ‘Je Bent Alles’ een geweldige vertolking opgenomen van een oude klassieker van Jan ten Hoopen. Dankzij de vrolijke herkenbaarheid nodigt deze single meteen uit tot meezingen. Producer Kees Tel stak het geheel in een modern arrangement zonder afbreuk te doen aan het origineel, waardoor de single meteen “vertrouwd” aanvoelt.
Vandaag presenteren Ladies of Soul met trots hun nieuwste single We’re In This Together. Na eerder vijf swingende up tempo tracks te hebben uitgebracht, is het tijd voor een ontroerende pop-soul ballad die gaat over vriendschap, verbinding en de kracht van samen zijn. Een speciale kerst versie van het nummer komt in december uit. 
Pagina 1 van 258

Op www.teamfm.nl, maken wij gebruik van cookies Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden. Lees meer..