Luister live
naar Team FM

drenthe
Drenthe
-- --
Luister
Nu
twente
Overijssel
-- --
Luister
Nu
friesland
Friesland
-- --
Luister
Nu

Artiesten

You are here:Home Muziek Team FM - Muziek
De uit Friesland afkomstige broers Dennis en Martijn Cornelissen hebben besloten om hun krachten te bundelen en verder te gaan als Duo Dennis & Martijn. Beiden zijn allang geen onbekenden meer in de muziekwereld.
Na het succes van de singles Diamant en Doen, Durven Of De Waarheid brengt Nielson zijn derde single uit: IJskoud. Het album Diamant komt uit op vrijdag 12 oktober en is vanaf nu beschikbaar als pre-order.
Helemaal Hollands heeft een Nieuwe Single uitgebracht genaamd : Michaela !
Op 15-9-18 presenteerde Gé Reinders samen met het orkest van de Nederlandse Douane onder leiding van Björn Bus in de Maaspoort in Venlo op het festival De Nach van ’t Limburgse Leed zijn nieuwe CD Oetblaoze.
Twee weken later start ook de gelijknamige afscheidstour waarbij Gé in heel Nederland 32 theateroptredens doet, steeds begeleid door een plaatselijk blaasorkest.
Pagina 1 van 232

Op www.teamfm.nl, maken wij gebruik van cookies Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden. Lees meer..