drenthe
Muziekmix
DR & Groningen
Luister
Nu
twente
Stream Twente
Luister
Nu
friesland
Stream Friesland
Luister
Nu
overijssel
Stream Overijssel
Luister
Nu
piratenplaten
Piratenplaten
Luister
Nu
stream1
4You
Luister
Nu
stream2
Stream Gelderland
Luister
Nu
geen
Luister live!
Of luister via onze app!

Nieuwe Single Monica West : De Kat Heeft Personeel !

Monica West is ambassadeur van de piraten van Nederland. Al jaren weet zij met haar muziek vele harten te veroveren. Iedereen kent “De Regenboogmantel” en zingt het uit volle borst mee. Maar ook de meer recente hits als “Een lijntje naar de hemel”- “Hey Ouwe Joe” zijn verre van onopgemerkt voorbij gegaan terwijl de meeste recente “Een rode Fender” al weken siert in de Piraten Top 30 en al meer dan een half jaar dagelijks aanwezig is in de Verzoekparade van TV Oranje. Maar Monica West weet ons wederom te verrassen want vandaag verschijnt de nieuwe single “Een kat heeft personeel” een nummer die zeker herkenning geeft bij iedereen die ervaring heeft met een huisdier.

Raimond Dex Verovert Duitsland met zijn single “Damals” !

Raimond Dex is geboren en opgegroeid in de regio Oost-Groningen in Nederland. In deze grensstreek is de Schlager en Duitstalige muziek erg populair. Zijn oma kwam uit Niedersaksen en zei altijd: “Jij wordt later Schlagerzanger!’’. Maar hij was in eerste instantie op zoek naar zijn eigen stijl en identiteit. Hij was onder meer lid van de Nederlandse Boyband Velvet en leadzanger van de rockband ‘Van Binnen’. Hiermee had hij veel optredens in heel Nederland en ook op radio en tv.

Gewoon Henri Komt Met Nieuwe Single : ''Dans Met Me'' !

Het is weer gebeurd! Want eigenwijs zoals Henri is, heeft hij weer z’n eigen grenzen verlegd. “Dans met me” was in de eerste plaats niet voor Henri bedoeld, maar een studieproject van Juan Richard Niks (Componist & Producer). De uitdaging was om er een lekker dansbaar nummer van te maken. Juan studeert aan het Conservatorium ArteZ Enschede.

Nieuwe Single James Blunt : Cold !

James Blunt heeft een nieuwe single uitgebracht genaamd : Cold ! 
Pagina 1 van 468
Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Meer informatie Ok Weigeren