DAB+, Kabelradio, TV en Internet

drenthe
Drenthe/Groningen
Luister
Nu
twente
Stream Twente
Luister
Nu
friesland
Stream Friesland
Luister
Nu
overijssel
Geheime Zender Hits
Luister
Nu
piratenplaten
Piratenplaten
Luister
Nu
stream1
Studio 4You
Luister
Nu
stream2
Gelderland
Nieuwe Ned. Muziek
Luister
Nu
hitradio
Hitradio Engelstalige Hits
Luister
Nu


Nieuwe Single Wesley Van Doesburg En Opa Wiggert : De Jaren Vliegen Soms Voorbij !

Dat de jaren soms voorbij vliegen dat weten Wesley van Doesburg & Opa Wiggert maar al te goed. Vandaar dat zij daar dan ook een lied over hebben gemaakt met de titel “ De jaren vliegen soms voorbij“ Wesley Van Doesburg is inmiddels al lang geen onbekende meer in Almere, want de Almeerder zingt eigenlijk al zijn hele leven, en heeft veel geleerd van zijn opa Wiggert. Daardoor is Wesley enorm gegroeid met zijn zang. Een aantal jaren geleden ontstond het idee om samen een liedje op te nemen, en die droom van ons ging in vervulling”, vertelt Wesley.

Nieuwe Single John Heesakkers : Kom Dans Met Mij !

Deze familieman pur sang heeft het weer voor elkaar gekregen om na zijn succes nummer “layla” zijn fans te trakteren op een geweldig nieuw lied. Dit nummer dat luistert naar de naam “ Kom dans met mij “ is door John zelf geschreven en is opgedragen aan zijn vrouw Wilma ! Het mag dan ook geen verassing zijn dat Wilma voor de tweede keer een rol speelt in zijn video clip, dit alles in het jaar waar ze 30 jaar getrouwd zijn ! Dit liedje, dat oorspronkelijk is uitgebracht door Demis Roussos , heeft in het jaar 1973 grote successen gekend.

Jamie Young lanceert met ‘Weet jij dan niet’ indrukwekkende debuutsingle !

De 21-jarige in Zoetermeer geboren en getogen zanger Jamie Young werkt in het dagelijkse leven met veel plezier als luchthavenbeveiliger op Schiphol.Hij is nu ongeveer 3 jaar actief bezig met zingen en verzorgde reeds diverse optredens samen met zijn vader Ricky Daniels. Als kleine jongen ging Jamie altijd mee en zong hij ook een liedje met hem.

Nieuwe Single Rob Dekay - Alles Kan !

singersong writer Rob Dekay heeft de titelsong voor de nieuwe bioscoopfilm ‘Kruimeltje en de strijd om de Goudmijn’ gemaakt.“Alles Kan” heeft Rob Dekay in samenwerking geschreven met Bertolf Lentink
Pagina 1 van 582
Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.