Luister Online radio

drenthe
Drenthe & Groningen
Luister
Nu
twente
Stream Twente
Luister
Nu
friesland
Stream Friesland
Luister
Nu
overijssel
Stream Overijssel
Luister
Nu
piratenplaten
Piratenplaten
Luister
Nu
stream1
4You
Luister
Nu
stream2
Stream Gelderland
Luister
Nu
hitradio
Hitradio Engelstalige Hits
Luister
Nu


Nieuwe Single Alex Van Kammen : Ga Jij Maar Weg !

Alex van Kammen is Geboren op 03-12-1978 en zijn geboorteplaats is Leeuwarden Zijn woonplaats is Leeuwarden. “Jou liefde is een groot wonder “Was Alex zijn eerste single.

Nieuwe Single De Stoopjes : Zangeres Zonder Naam Medley !

Het duo bestaat uit: Annelies en Harold Stoop Woonachtend Geleen .2005 is het allemaal begonnen met het vertolken van Nederlandse liedjes tijdens de speciale avonden in het plaatselijke wijkgebouw. Het muzikale echtpaar scoorde in 2011 een grote hit op internet met het lied 'De Achtbaan' 614.308 keer bekeken op YouTube. Hierdoor kregen ze internetaandacht die ze bekendheid opleverde.

Nieuwe Single Metejoor : Blij Om Jou Te Zien !

Metejoor heeft een nieuwe single uitgebracht genaamd : Blij Om Jou Te Zien ! 

Nieuwe Single Rob Van Daal : Mucho Amore !

Rob van Daal, Komt met zijn allernieuwste single “ Mucho Amore “ Origineel is het een Duitstalig nummer en was in 1969 een grote Hit en werd gezongen door Jacqueline Boyer. Het nummer was ook in het Nederlands te beluisteren van Corry en de Rekels En kwam uit in 1970. Rob heeft er een geweldige draai aangegeven met het hele team en dit gezellige nummer zal u zeker Kunnen waarderen, en zal lekker in het gehoor liggen.
Pagina 1 van 548
Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Meer informatie Ok Weigeren