Nieuwe Single Geke samen met Geke's Tiental en de Vluchtingen : Laat hen weer kind zijn !

Dinsdag 4 december was het na lang wachten dan zover. De Kerst single van Geke & Geke`s Tiental en vluchtelingen mocht openbaar en iedereen mocht het horen. Vele uren van opname zijn er aan te pas gekomen maar het resultaat is dan ook super te noemen. Initiatief nemer van deze single is Geke van der Sloot die samen met haar Geke’s Tiental al 16 cd album op haar naam heeft staan en meerdere kerst singles.

Nieuwe Single Sybe & Marjan : Eilân Fan Myn Dreamen !

Sybe Krol en Marjan Giesing zijn in de Friese muziekwereld geen onbekenden en kunnen terug kijken op een mooie carrière.Marjan heeft gezongen bij de Wiko’s en (heel bijzonder) ze speelde in dit in Friesland zeer bekende dansorkest op de basgitaar. De Wiko’s maakten destijds veel Nederlandstalige platen en waren daarmee regelmatig te zien op de landelijke TV, in programma’s als “Op volle toeren”.

Nieuwe Single Monique Rappa : Kerst is weer zo mooi !

Nog altijd staat ze verbaasd als ze terug kijkt op het jaar 2018. De jazz zangeres die uit haar comfort zone stapt en het Nederlandse lied gaat vertolken. En inmiddels een aantal singles verder niet zonder succes. Haar singles stonden in diverse hitlijsten zowel in Nederland als in Vlaanderen. Met het einde van 2018 in zicht komt er ook nog even een Kerst single uit “Kerst is weer zo mooi” ditmaal niet geschreven door haar vaste tekstschrijver Clous van Mechelen maar door de Amstelveense zangeres zelf.

Nieuwe Single Guus Meeuwis - Vrolijk Kerstfeest allemaal !

Guus Meeuwis heeft een Nieuwe Single uitgebracht genaamd - Vrolijk Kerstfeest allemaal !
Pagina 1 van 289

Op www.teamfm.nl, maken wij gebruik van cookies Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden. Lees meer..