Nieuwe Single Tim Douwsma : Jij Gaat Met Me Mee !

Tim Douwsma heeft de smaak van het zingen weer te pakken! Na het succes van zijn vorige single ‘Fryslân’, de ode aan zíjn Friesland, laat het multi talent opnieuw van zich horen met de ultieme zomerplaat ‘Jij Gaat Met Me Mee’.

Nieuwe Single Frefre : Te Laat !

singer/songwriter frederique bos is 16 jaar en komt uit apeldoorn. zij is een meisje met extreem veel talent die er zo goed als niks voor hoeft te doen om iemand stil te krijgen. ze kan vrijwel alle genres aan en vind het heerlijk om op te treden, met het grootste gemak staat ze heel chill op een podium voor honderden mensen haar liedje te doen! naast het zingen heeft ze ook echt talent als het gaat om schrijven.. samen met hansen tomas heeft ze haar eerste nederlandstalige single geschreven. daarbij speelt ze zelf piano en een heel klein beetje gitaar.

Nieuwe Single Edwin Kaljouw : Hela Hela Ho !

De altijd goedlachse Zeeuwse artiest Edwin Kaljouw, wil gewoon feest en gezelligheid, en wil dat zijn publiek vrolijk en goed gehumeurd door het leven gaat. Tja, dan moet jouw muziek al voelen als slingers aan de wand en als dansende ballonnen in de lucht zoals bij ieder feestje. Zonder nonsens moet je meegetrokken worden naar de Lach van het Leven. Zijn nieuwste single ‘Hela, Hela Ho’ heeft dat alles ontegenzeggelijk in zich en na een keer het gehoord te hebben zul je jezelf erop betrappen dat het een echte muzikale oorwurm is, dat niet meer uit je hoofd verdwijnt.

Danny Sulman - Jij Bent Wat Ik Wil hoor je elke dag om 12 uur en 18 uur op Team FM (Tipper van de week) Featured

Tipper van de week 17. De 32 jarige zanger uit Emmer-Compascuum is klaar voor Nederland. Met zijn nieuwe single ‘Jij Bent Wat Ik Wil” slaat de zanger een nieuwe weg in. “Met deze single maak ik een goede kans” zegt een lachende Sulman.
Pagina 1 van 369
Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Meer informatie Ok Weigeren