Nieuwe Single Kimberly : Doe mee !

Kimberly komt dit jaar voor de tweede keer met een nieuwe single. Natuurlijk weer een vrolijk, feestelijk nummer zoals we dat van haar gewend zijn. De altijd opgewekte en energieke Kimberly maakt er immers graag een feestje van. “Doe mee” is de titel van het nieuwe nummer en is tevens een uitnodiging aan iedereen die het hoort om mee te doen en er een groot feest van te maken.

Nieuwe Single Marco Schuitmaker : Kom Laat Je Horen !

De in Oude Pekela geboren Marco Schuitmaker (1999) laat na het airplay-succes van ‘Zomernacht In Griekenland’ weer van zich horen met zijn nieuwe single ‘Kom Laat Je Horen’. De single werd wederom geschreven door Christian Hulsebos en Kees Tel, en laatstgenoemde verzorgde eveneens de productie.

Nieuwe Single Ernest & Ruby : Samen Één !

Ernest van Hartingsveldt en Ruby van Urk zijn beide door de wol geverfde artiesten en hebben samen een nieuwe single uitgebracht genaamd Samen Één !

Youri Sprenkels heeft aan ‘Een blik van jou’ genoeg !

Al van jongs af aan heeft deze 20 jarige zanger uit Sint Willebrord een doel voor ogen, en dat is met zijn muziek mensen vermaken.
Pagina 1 van 263

Op www.teamfm.nl, maken wij gebruik van cookies Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden. Lees meer..