Guus Meeuwis - Je Staat Niet Alleen hoor je elke dag om 12 uur en 18 uur op Team FM (Tipper van de week) Featured

Tipper van de week 33. Guus Meeuwis - Je Staat Niet Alleen hoor je elke dag om 12 uur en 18 uur op radio Team FM

Nieuwe Single Peter Beense : Alles Draait Om Geld !

Het prachtige en uitstekend ontvangen levenslied ‘Het Mooiste Deel Van Mij’, laat volkszanger Peter Beense nu volgen met een klapper van een feestsingle! ‘Alles Draait Om Geld’ gaat zonder ook maar een beetje twijfel de pleinen, kroegen en feesttenten omdopen tot één grote deinende omgeving! Meer dan 30 jaar geleden kreeg hij bekendheid in het Amsterdamse kroegencircuit als de ‘zingende kelner’. In de loop der jaren is Peter uitgegroeid tot dé vertolker van het oer volkse geluid met de karakteristieke lach en traan, die daar nu eenmaal bij horen.

Nieuwe Single Richelle van Ling : Waar heb jij zo kussen geleerd ! Featured

Richelle van Ling heeft een nieuwe Single uitgebracht genaamd : Waar heb jij zo kussen geleerd !

Diverse wensen voor nieuwe single Evert Wolters !

Evert Wolters had heel wat wensen voor zijn nieuwe single en door deze te combineren is de single 'Fiesta Chocolade' ontstaan. Een belangrijke wens was natuurlijk om de, inmiddels niet meer weg te denken, saxofoon centraal te laten staan. De saxofoon komt elk liedje terug, maar er ontstaat ook elk liedje een nieuwe ontwikkeling. 
Pagina 1 van 234

Op www.teamfm.nl, maken wij gebruik van cookies Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden. Lees meer..