Luister Online radio

drenthe
Drenthe & Groningen
Luister
Nu
twente
Stream Twente
Luister
Nu
friesland
Stream Friesland
Luister
Nu
overijssel
Stream Overijssel
Luister
Nu
piratenplaten
Piratenplaten
Luister
Nu
stream1
4You
Luister
Nu
stream2
Stream Gelderland
Luister
Nu
hitradio
Hitradio Engelstalige Hits
Luister
Nu


Nieuwe Single Eddy Smets : Ik Haal Jou Er Wel Door !

Ik ben fier om U dit liedje voor te stellen, al zeg ik het zelf: DIT IS EEN KANJER VAN EEN LIEDJE!Al is dit moment, de laatste maand van het jaar, niet ideaal voor nieuwe liedjes zeggen sommigen, de boodschap die er in steekt is ook een deel van de “KERSTGEDACHTE”, en die mag voor mij een héél jaar duren: IK HAAL JOU ER WEL DOOR!

Nieuwe Single Sieb Te Hennepe : Ik Wil Met Kerst Bij Jou Zijn !

Kerst in huize Sieb is niet een paar dagen maar weken. Hij houdt enorm van het jaargetij en de sfeer. Die sfeer brengt hij zelf en daar begint hij al weken van te voren mee. Niet alleen in zijn eigen huis maar ook de muziek. De vakantie is nog meer net voorbij om de klanken van White Christmas en alles wat erbij komt kijken hoor je alweer klinken door de boxen van zijn auto radio. Vorige jaar scoorde hij met "Ik rij naar huis voor Kerstmis"en dit jaar is de verwwachting dat dat succes wordt overtroffen met "Ik wil met Kerst bij jou zijn".

Nieuwe Single Funkhauser : Ad Fundum (Short Drink Mix) !

Als er iemand is die je komende weken veelvuldig zal gaan horen is het wel Funkhauser. Hij heeft met AD FUNDUM zijn nieuwe single wederom een single op de markt gebracht waarbij stil zitten niet mogelijk is. Het ingredient voor een (succesvol) feest. Vlaanderen geniet al een paar weken van deze single en nu ook in Nederland losgelaten. Luister en kijk alvast om in de stemming te komen 

Nieuwe Single Ger Edwards : Kerst Met Jou !

Dat goede kerstmuziek niet altijd uit Amerika hoeft te komen bewijst zanger Ger Edwards uit Tiel. Hij heeft dit jaar een team van professionals om zich heen verzameld om aan zijn tweede kerstsong ‘Kerst met jou’ een extra dimensie te geven. Er is lang aan het arrangement gesleuteld. Het geheel is verrijkt met koorzang waardoor een harmonieus werk is ontstaan.
Pagina 1 van 546
Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Meer informatie Ok Weigeren