Daantje is terug met een knaller “Maar Ik Ga Door” !

Het is alweer een tijdje terug sinds de Laatste Single is uitgebracht van Daantje. Na een periode van hectiek na haar deelname aan het programma “Bloed Zweet en Tranen” en een kort buitenlands avontuur besloot de Zangeres bekend van hits als: Jij, Niet Voor Lief en Ga om het een tijdje rustiger aan te doen.

De roep van de fans bleef en daarop besloot de zangeres een miniconcert te geven in de A9 studio’s dat binnen no time uitverkocht was. In de aanloop naar dit miniconcert kwam Daantje in contact met de mensen van Wescur Videography die verantwoordelijk waren voor de registratie van dit concert.
Wescur Videography is gelieerd aan de onderneming Double You Music NL en na een aantal informatieve gesprekken is er besloten om een samenwerking aan te gaan met Daantje. Er is toen besloten om een aantal producties te maken en rondom Daantje een nieuw team te formeren.
Als opnamestudio en arrangeur is er gekozen voor Manfred Jongenelis van Manfred Recordings, voor de plugging Score Promotions, voor de Clips Wescur Videography en als label Double You Music NL, met als resultaat deze eerste Single “Maar Ik Ga Door” en een vervolg in de maak.
Daantje is in de maanden juni en juli als bonus door medewerking van het label te boeken mmv van meerdere artiesten bij Remotive en alle aangesloten boeking bureaus voor een scherpe introductieprijs. Remotive is vanaf heden ook het vaste geluidsbedrijf wat de zangeres zal begeleiden.

Meer informatie Daantje : Facebook Daantje

Op www.teamfm.nl, maken wij gebruik van cookies Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden. Lees meer..