Nieuwe Single Frans van Alkmaar: Een Avond In Rome !

Frans van Alkmaar, vijftiger, zanger én entertainer in hart en nieren, en woonachtig in Noord-Holland, had als tiener al zijn eerste televisieoptreden. Opgroeiend in een zeer muzikale familie mocht hij als 13-jarige namelijk al zijn kunsten vertonen bij het Grand Gala Des Enfants, destijds van de Tros!
Vorig jaar verscheen zijn eerste single. “Een lekkere instapper voor het carnaval maar ook eentje gewoon gezellig voor aan de bar”, zo vertelde Frans destijds over zijn feestelijke en zeker ook ludieke single ‘Hey Fransie! Het nummer, gemaakt voor de Volendammer kermis, heeft Frans van Alkmaar uiteindelijk goed op de Hollandse muziekkaart gezet.

Ook voor zijn tweede officiële single, ‘Een Avond In Rome’ dat vanaf 6 juni op het label van Nationale Artiesten Parade verschijnt, bezocht de Alkmaarder The Boom! Music studio van Frank Verkooyen. “Dit keer is gekozen voor een heerlijk swingend nummer”, aldus Frans die zeer content is met het eindresultaat en natuurlijk nu hoopt dat ‘t ook bij het publiek in de smaak zal gaan vallen. Femke Reuvers verzorgde de Nederlandse tekstbewerking van deze enigszins klassiek en nostalgisch aanvoelende track die ook nog eens een stevige saxofoonsolo voortbrengt. Vanaf 6 juni is ‘Een Avond In Rome’ zowel via de streamingsdiensten als de downloadshops, te bemachtigen.

Meer informatie : Frans van Alkmaar : Facebook Frans Van Alkmaar

Op www.teamfm.nl, maken wij gebruik van cookies Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden. Lees meer..