Ambassadeur van stichting Opkikker ( Jason van Elewout ) komt met single : Ole, Ole, Ola !

Jason van Elewout 15 jaar uit Breda en al 11 jaar Ambassadeur van de stichting Opkikker komt met een heerlijke vrolijke single uit. “Ole, Ole, Ola”

Een heerlijk zomers nummer met lekker opzwepende muziek waarbij niemand stil blijft zitten. Laat je heupen maar dansen en zing vrolijk mee met dit nummer wat tijdens de vakantie zeker op menig camping door animatieteams zal worden opgepakt. En wat ook nog eens bijzonder is, dat er zelfs een heerlijke RAP gedaan wordt door Jason zelf, en dat maakt het nummer echt compleet.
Jason werd geboren met een charge syndroom (schisis en een Hartafwijking) en dat maakt de stap die deze zanger enkele jaren geleden zette richting een muziek carrière uiterst opmerkelijk. Al vanaf zijn tiende jaar staat Jason, ondanks zijn beperking, op de Diverse podia van ons land. Ook is Jason nu al 11 jaar ambassadeur van Stichting Opkikker. We kunnen stellen dat Jason een echte doorzetter is. Jason ging op 2 jarige leeftijd samen met zijn ouders naar een concert van Frans Bauer in het Chassé Theater in Breda, toen hij door Frans op het podium werd gevraagd om samen met hem een liedje te zingen. Hij kreeg van Frans zijn geluk munt, die heel speciaal voor hem is. Vanaf dat moment kreeg Jason de smaak te pakken en begon hij mee te zingen met Nederlandstalige zangers.
In zijn rol als Ambassadeur van de Stichting Opkikker heeft hij het eerste Benefietconcert voor deze stichting in april 2017 georganiseerd. Na hier te hebben gezongen was het voor Jason duidelijk; hij wilde niets liever dan zingen. Hij bracht in 2017 zijn debuutnummer ‘Wat is het leven toch mooi” en komt nu dan met een super vrolijk en zomers liedje “Ole, Ole, Ola”.

Meer informatie : Facebook Jason Elewout

Op www.teamfm.nl, maken wij gebruik van cookies Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden. Lees meer..