drenthe
Muziekmix
DR & Groningen
Luister
Nu
twente
Stream Twente
Luister
Nu
friesland
Stream Friesland
Luister
Nu
overijssel
Stream Overijssel
Luister
Nu
piratenplaten
Piratenplaten
Luister
Nu
stream1
4You
Luister
Nu
stream2
Donderschoer
Luister
Nu
geen
Luister live!
Of luister via onze app!

Nieuwe Single Aïssa : Die bouzouki !

Aïssa een zangeres uit Genk die al zeer lang met het virus dansen en zingen is besmet.  Op haar 9e  begon ze aan Twirling wat ze vol overtuiging op Europees nivo deed tot haar 15e. Van gaar spaarcenten kocht ze op haar 10e een cassette recorder en de bijbehorende cassettes en play backte voor de spiegel de grootste internationale hits.
Maar ze wilde meer  ging op muziekles. Inmiddels speelt ze dwarsfluit blokfluit en piano.  Vanaf 2013 betreedt Aïssa vele podia om haar zangkunsten te tonen aan het publiek en met succes.  In dat jaar verscheen haar eerste cd  met covers waaronder de Ann Christy medley. Vanaf dat moment wirst ze het zeker. Haar toekomst is op het podium en dat doet ze nu meer dan regelmatig. Een goed gevulde agenda koppelt ze met het moederschap en tussendoor plannen maken voor de muzikale toekomst . Zij wist in 2017 het Vlaamse publiek te trakteren op een geweldig Kerst album en 2018 kent voor haar ook vele muzikale hoogtepunten. Airplay bij de nationale radiozenders en veel aandacht in de media. Airplay zal ze zeker en vast wederom krijgen met haar nieuwe single “ Die bouzouki” . Een nummer die je meeneemt naar de zonnige stranden van Griekenland. Het is een nummer met een hoog meezinggehalte en is van oorsprong uit 1973  “ Die Bouzouki klang durch die Sommernacht” van Vicky Leandros.  Na “ Jij bent mijn alles”  en “ Nooit” de 3e en zeker niet de laatste single van deze charmante zangeres. Aïssa  barst nog van de ideeën als het gaat om haar muzikale toekomst. Kortom Aïssa een naam om te onthouden want we gaan er nog veel van zien en horen.

Website : www.zangeresaissa.be
Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Meer informatie Ok Weigeren