Nieuwe Single Eveline Cannoot : Hartslag !

Eveline Cannoot is Vlaanderen een van de gezichten van het populaire Ment TV. Ze presenteert er diverse programma’s en met succes. Dat succes heeft ze ook met haar muziek.  De laatste jaren met grote regelmaat stevig in rotatie op de diverse zenders met haar singles. Meerdere singles en 2 albums op haar naam en was het debuut album “AnderSterker” al een album met juweeltjes  haar album “Hartslag” overtreft dit zeker.
Een album die veelvuldig over de toonbank gaat in beide landen. Meerdere succesvolle singles staan op dit album.  En van dit album kwam het “Adrenaline” ongetwijfeld haar grootste hit tot nu toe.  Op haar nieuwe single covert ze ‘Hartslag’   van de  Ruth Jacott. Een geweldige single die zeker en vast weer vele nieuwe fans haar zal doen binden. Vanaf heden te downloaden – te streamen.

Website :  www.zangeres.evelinecannoot.be

Op www.teamfm.nl, maken wij gebruik van cookies Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden. Lees meer..