Niet altijd Afterparty voor Spang!

De nieuwe single van Spang! gaat over de afterparty. Dat hoort bij zijn carrière, maar hij heeft er niet altijd tijd voor. 
Spang! bouwt met zijn team aan een succesvolle carrière. In 1,5 jaar is dit al weer de 5de single van de zanger uit Coevorden! "Mijn team onder leiding van Willie Oosterhuis zegt altijd de reis is de prijs en daar hoort de afterparty bij. Samen nagenieten van leuke optredens of een goed weekend." aldus Spang! "Gisteren bijvoorbeeld: Vroeg in de auto gestapt voor interview in Enschede. Daarna zingen op een bedrijfs-BBQ in Hoogeveen en door naar het grote podium van de Vierdaagse in Nijmegen. Midden in de nacht werd ik thuis afgezet. Geen afterparty voor mij, want om half 6 gaat de wekker weer." vervolgt hij.

Team Spang! is achter de schermen druk bezig met 2 grote evenementen: Spangsation White op vr. 28 september en Drenthe an Zee - Strandfeest op zondag 29 juli op het Ermerstrand. Spangsation wordt een avond rondom Spang! Muziek, show, spektakel en verrassende momenten. Maar dat is later dit jaar.

De focus ligt eerst op Drenthe an Zee, het strandfeest, dat wordt opgenomen voor RTV Drenthe. Het lied 'Drenthe An Zee' werd de publiekswinnaar van het Drèents Liedtiesfestival 2018. Drenthe stemde masaal op het leuke vlotte liedje over het klimaat, dat door Spang! werd gezongen. Na dit succes grapte er iemand tegen Spang!. 'Waarom organiseren jullie geen strandfeest als drenthe toch aan zee ligt?!' Dit was het startschot voor de eerste editie van het Drentse Muziekfeest op het strand: Drenthe an Zee met Drentse topartiesten. Gratis Strandfeest, maar zonder tickets geen toegang. Drenthe An Zee Strandfeest wordt een jaarlijks evenement op het Ermerstand. De Show wordt in oktober dit jaar uitgezonden bij RTV Drenthe. Naast Spang! treden er diverse artiesten uit Drenthe op: Mooi Wark, Bouke, Evert Wolters, René Karst, de Dikdakkers, Henk Wijngaard, Arjan Vennemann, Dorette, Michelle Okken Kevin Smit, Chris de Roo, De Eveningstars, Marlous Oosting, maar ook: Robert Pater, Jaman, Joey Hartkamp, Bob Offenberg, Colinda, Tinus Hoekstra, Harry Snijders, Edwin Bos, Dennis de Weert, Linda Tapkens, Danilo Wattez, Gerrit Denekamp, Jan Spijkerman, Mark Doldersum, Tiffany Oosting, Rick Folkers, Erwin Weitering, Henk en Janette Van Deel, Melissa Meeuwise en Henk Dokter.

Meer informatie Spang:  Facebook.com/harm.spang

Op www.teamfm.nl, maken wij gebruik van cookies Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden. Lees meer..