Mitch van Essen kan rekenen op veel airplay met z’n nieuwe single ‘Geloof je in mij’

Mitch van Essen kan gelijk na z’n welverdiende vakantie die hij in Spanje genoot, z’n borst natmaken in Nederland. Z’n nieuwe single ‘Geloof je in mij’ gaat zeker opvallen tussen alle andere nieuwe releases. Het is een Nederlandstalige bewerking van ‘Believe’ waarmee de Amerikaanse zangeres Cher in 1998 een wereldhit in handen had. Hiermee hoop Mitch als zanger z’n naamsbekendheid te vergroten.


In 2017 bracht Mitch zijn debuutsingle ‘Mijn allergrootste liefde’ uit. Hij schreef zelf een Nederlandse tekst op ‘Crazy way about you’ van René Froger. Dat leverde bij een groot aantal radiostations veel airplay op. Om die lijn door te zetten ging hij op zoek naar een opvolger. ‘‘Believe’ heb ik altijd al een geweldig nummer gevonden. Het leek mij leuk om daar iets mee te doen. Samen met Manfred Jongenelis heb ik de tekst geschreven. Vervolgens heeft Manfred er een fantastische hedendaagse productie van weten te maken. De vrolijke klanken maken het geheel compleet’, onthult de 22 jarige zanger die in het dagelijks leven een autobedrijf runt in Veenendaal.

De clip is opgenomen door een jong productiebedrijf o.l.v. Jeffrey Tanis en Danny Nicolay. ‘De mannen hadden voor mijn autobedrijf een promotiefilm gemaakt en daar was ik erg tevreden over. Omdat ze nu ook videoclips produceren gunde ik hen de opdracht. We mochten filmen op Landgoed de Scheleberg in Lunteren. De verhaallijn wordt uitgebeeld door een figurerend stelletje.

Meer info: https://www.facebook.com/mitchell.vanessen.5 

Op www.teamfm.nl, maken wij gebruik van cookies Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden. Lees meer..