Wulf schrijft titelsong SBS6-programma House of Talent !

Watch me go is de nieuwe single van Wulf en is meteen ook de titelsong van de nieuwe dagelijkse realityserie House of Talent dat vanaf 6 augustus elke werkdag om 19.00 uur te zien is op SBS6. Watch me go is een treffende titel, want House of Talent begint met de lancering van de professionele zangcarrière van acht ijzersterke, (nog) onbekende zangtalenten.
Wie heeft het in zich om uit te groeien tot een echte superster? Wie kan leven van zijn talent, houdt zich staande in de keiharde muziekbusiness en wordt populair in heel Nederland? Watch them go dus.

Aan succes en bekendheid heeft Wulf zelf geen gebrek. Het afgelopen jaar was er één van aaneensluitende successen. Zijn singles Mind Made Up, All Things Under The Sun en Switching Gears behoren tot de meest gedraaide tracks op de Nederlandse radio. In frebruari ontving hij een Edison voor Mind Made Up en vorige maand bracht hij zijn eerste EP uit. Hij mocht twee keer de landelijke popzalen vullen tijdens zijn clubtour en beleeft dit festivalseizoen hoogtepunten op onder andere Concert at Sea en Bierpop.

Website : www.wulf-music.com

Op www.teamfm.nl, maken wij gebruik van cookies Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden. Lees meer..