DJ Roma lanceert de heerlijke zomerse single en videoclip ‘Sexy’!

Romano v/d Berg is al vanaf kleins af aan bezig met de muziek. Op zijn 8e kreeg hij zijn eerste draaitafel en kon hij nog meer tijd en energie steken in de muziek. Op zijn 10e kreeg hij zijn eerste optreden, en op zijn 13e maakte hij zijn eerste remix waar hij leuke reacties op kreeg, zelfs van mensen uit het buitenland.


In de loop der jaren werd hij steeds bekender en kreeg hij steeds meer boekingen. DJ Roma besefte in die tijd dat mensen zijn muziek goed vonden en dat hij met zijn muziek het dak eraf knalde. Een hoogtepunt in het prille begin van zijn carrière was het feit dat hij in de line-up stond van het feest de 'Haagse toppers en friends' in Den Haag. Vanuit daar kwamen de boekingen binnen stromen en stond hij steeds vaker tussen de grote namen en reisde door het hele land.

Nu 10 jaar later en heel wat boekingen verder, staat DJ Roma elk weekend wel achter de draaitafel op verschillende feesten en locaties te draaien.

De mensen gaan los op zijn muziek in de genres van: Moombahton, Bubbling, Après-ski, Nederlandstalig, House, Pop en Dance. Ook werken de Nederlandse artiesten graag samen met Roma en is juist daarom DJ Roma de ideale dj voor elk feest. Release en promotie worden verzorgd door UltimateDisk.

Meer informatie : Facebook DJ Roma

Op www.teamfm.nl, maken wij gebruik van cookies Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden. Lees meer..