Nigel Andrews brengt eerste eigen single uit !

Energiek, hip, modern en altijd vrolijk! Dat is Nigel Andrews. Een zanger en entertainer die zich prima in de kijker weet te werpen bij het publiek tijdens optredens. Nog nooit kwam het tot een eigen single maar inmiddels kunnen we u vertellen dat zijn allereerste single uit is. Nigel zocht de samenwerking met Sonic Solutions en legde daarmee de lat meteen hoog voor zichzelf. Het nummer ‘Ik doe mijn eigen ding’ is een swingend uptempo nummer dat lekker blijft hangen.

Bij het nummer is ook een videoclip verschenen waarin Nigel laat zien dat hij naast zingen ook goed kan entertainen en dat we dus niets te weinig gezegd hebben. Door een eigen nummer op te nemen wil de zanger niet alleen iets voor zichzelf neerzetten maar hoopt hij ook onderscheidend genoeg te zijn ten opzichte van andere artiesten. Dat de zanger onderscheidend is blijkt uit zijn moderne en energieke uitstraling. Dat het niet bij één single zal blijven is al meteen duidelijk, dit smaakt naar meer. Met het uiteindelijke doel op nog meer eigen repertoire hoopt Nigel meer naamsbekendheid te krijgen.
Nieuwsgierig geworden hoe de nieuwe single klinkt? Het lied is te downloaden in de bekende downloadshops of te beluisteren via de diverse streamingdiensten. De promotie rondom dit nieuwe nummer is op dit moment volop bezig. Inmiddels hebben diverse radio en tv-stations het nummer op hun playlist staan.

Website : www.nigelandrews.nl

Op www.teamfm.nl, maken wij gebruik van cookies Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden. Lees meer..