Luister Online radio

drenthe
Muziekmix
Luister
Nu
twente
Stream Twente
Luister
Nu
friesland
Stream Friesland
Luister
Nu
overijssel
Stream Overijssel
Luister
Nu
piratenplaten
Piratenplaten
Luister
Nu
stream1
4You
Luister
Nu
stream2
Stream Gelderland
Luister
Nu
hitradio
Hitradio
Luister
Nu

Nieuwe Single Alwin : Leef Met 'N Lach !

Er zijn van die artiesten die hun eigen plekje stapje voor stapje veroveren in het Volkse Muziek landschap, zonder hoog van de toren te blazen.  Alwin is zo’n heerlijke realistische artiest, met oog voor detail bij al zijn optredens en op maat zijn publiek dat geeft waar hun hart naar verlangt. 
De Zeeuwse zanger heeft het in zijn eigen regio zeker niet altijd makkelijk, en moet de vele zware stormen zoals men die daar kent met zijn muziek en genre overleven, daar er geen echte muziek cultuur is in dit genre in het mooie vlakke Zeeuwse land.  Daarom is het zo fantastisch om te zien, dat hij zijn eigen ‘behouden’ koers vaart maar wel met visie en de routeplanner op weg naar zijn plekje waar dan ook in Nederland.  LEEF MET ’N LACH, is een heerlijke vrolijke na zomerse single, waarbij je meer dan dat HAPPY gevoel van krijgt. Zowel de compositie als ook de tekst en productie is in handen van Emile Hartkamp & Norus Padidar.  Voor wat ons betreft, die lach wordt op ons gezicht getoverd bij het horen van deze TOP single !

Website : www.alwin.nu
Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Meer informatie Ok Weigeren