Nieuwe Single Arjan Koenen : Een Nacht Met Jou !

Na de opvallende debuutsingle ‘Er hangt ’n feestje in de lucht’ is hier al direct de opvolger ‘Een nacht met jou’ van Arjan Koenen. Hij kreeg de smaak meer dan te pakken tijdens de opnames van zijn vorige single, en dat gevoel werd alleen maar sterke tijdens de release party in een uitverkocht Partycentrum Wieleman in Westervoort.  Evenals de vorige single gaat Arjan zeker niet over een nacht ijs en vormt hij een team om zich heeft waarbij ervaring - visie en kwaliteit hoog in het vaandel staan…..kortom zo min mogelijk aan het toeval overlaten.   
Dit begint bij het liedje en productie, wederom Emile Hartkamp & Norus Padidar die hier verantwoordelijk voor zijn, tot aan de leuke ludieke en hoge kwaliteit hebbende videoclips van Frank Swenne.  Arjan heeft zijn weg uitgestippeld en hou hem in de gaten, want hij probeert zijn eigen plekje met zowel Sound als ook Presentatie te bemachtigen in het overbevolkte Muziek landschap.  Luisterend en kijkend naar zijn nieuwe single Een nacht met jou, kan een ding gezegd worden, hij timmert behoorlijk aan de weg en gaat ervoor….maar hij is nuchter genoeg om te weten dat het publiek het succes ervan bepaalt.

Website:  www.arjankoenen.nl

Op www.teamfm.nl, maken wij gebruik van cookies Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden. Lees meer..