drenthe
Muziekmix
DR & Groningen
Luister
Nu
twente
Stream Twente
Luister
Nu
friesland
Stream Friesland
Luister
Nu
overijssel
Stream Overijssel
Luister
Nu
piratenplaten
Piratenplaten
Luister
Nu
stream1
4You
Luister
Nu
stream2
Stream Gelderland
Luister
Nu
hitsinthetop
HitsInTheTop
Luister
Nu

Nieuwe Single Arjan Koenen : Een Nacht Met Jou !

Na de opvallende debuutsingle ‘Er hangt ’n feestje in de lucht’ is hier al direct de opvolger ‘Een nacht met jou’ van Arjan Koenen. Hij kreeg de smaak meer dan te pakken tijdens de opnames van zijn vorige single, en dat gevoel werd alleen maar sterke tijdens de release party in een uitverkocht Partycentrum Wieleman in Westervoort.  Evenals de vorige single gaat Arjan zeker niet over een nacht ijs en vormt hij een team om zich heeft waarbij ervaring - visie en kwaliteit hoog in het vaandel staan…..kortom zo min mogelijk aan het toeval overlaten.   
Dit begint bij het liedje en productie, wederom Emile Hartkamp & Norus Padidar die hier verantwoordelijk voor zijn, tot aan de leuke ludieke en hoge kwaliteit hebbende videoclips van Frank Swenne.  Arjan heeft zijn weg uitgestippeld en hou hem in de gaten, want hij probeert zijn eigen plekje met zowel Sound als ook Presentatie te bemachtigen in het overbevolkte Muziek landschap.  Luisterend en kijkend naar zijn nieuwe single Een nacht met jou, kan een ding gezegd worden, hij timmert behoorlijk aan de weg en gaat ervoor….maar hij is nuchter genoeg om te weten dat het publiek het succes ervan bepaalt.

Website:  www.arjankoenen.nl

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Meer informatie Ok Weigeren