drenthe
Muziekmix
DR & Groningen
Luister
Nu
twente
Stream Twente
Luister
Nu
friesland
Stream Friesland
Luister
Nu
overijssel
Stream Overijssel
Luister
Nu
piratenplaten
Piratenplaten
Luister
Nu
stream1
4You
Luister
Nu
stream2
Donderschoer
Luister
Nu
geen
Luister live!
Of luister via onze app!

Kevin Smit terug naar basis !

De nieuwe single 'Ben onderweg' van Kevin Smit is weer in zijn oude stijl. De afgelopen jaren heeft Kevin diverse singles uitgebracht, maar een duidelijke stempel qua stijl kon niet gegeven worden. 

In de ruim 10 jaar dat Kevin Smit inmiddels in het vak zit, heeft hij al diverse singles uitgebracht met variërende stijlen. Dat in diverse nieuwsberichten verscheen: 'Geen stempel op Kevin Smit', was precies wat de zanger juist wilde. Desondanks is er nu gekozen om zijn 'oude stijl' opnieuw te gebruiken. De nieuwe single 'Ben onderweg' is een volkse, up-tempo en meezingbare single van Kevin Smit. 'Ik ben ontzettend blij dat ik samen met Martin Sterken mijn 'oude stijltje' weer hebben kunnen maken ik ben blij met het resultaat en hoop dat de mensen het leuk vinden', aldus Kevin.

De nieuwe single 'Ben onderweg' past bijvoorbeeld in het straatje van 'Morgen wordt alles anders' uit 2007 of 'Ik wil het niet weten' uit 2008. Deze koers wordt momenteel weer ingezet door Kevin samen met Martin Sterken. Op de achtergrond zijn de twee namelijk bezig met het schrijven van liedjes die fris, leuk en makkelijk meezingbaar zullen worden. 'Ben onderweg' is daar de eerste van.

Website : www.KevinSmit.nl
Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Meer informatie Ok Weigeren