Nieuwe Single Jacques Herb : Mijn Zoon !

Jacques Herb heeft nu, na jaren “My boy” (bekend van Elvis Presley) in het Engels gezongen te hebben, eindelijk de Nederlandstalige versie getiteld, “Mijn zoon”, uitgebracht.

“Mijn zoon” een onderwerp dat voor Jacques toch erg gevoelig ligt, gezien zijn verleden, een scheiding van zijn 1e vrouw,  waardoor hij zijn 2 oudste zonen niet meer ziet, zorgde tijdens de opname wel voor de nodige emotie.
Naast alle emotie en het gevoelige onderwerp, is Jacques Herb ontzettend blij dat hij met zijn jongste zoon, uit zijn 2e huwelijk, wel goed contact heeft.
Maar op het moment van inzingen beleefde hij het verleden weer opnieuw.

Jacques zong pas geleden, op een Nederlands levensliedfestival in het land, de Nederlandse versie en de reacties daarop waren zo uitbundig en enthousiast,
dat het niet lang uit kon blijven voordat hij de studio indook om deze prachtige, gevoelige, emotionele ballad op te nemen.
“Mijn zoon” jaren geleden al prachtig vertolkt door Willy Alberti en daarna door vele artiesten op muziekdrager gezet, is nu supermooi en emotioneel
vertolkt door de koning van de smartlap, Jacques Herb.

Website : www.jacquesherb.nl

Op www.teamfm.nl, maken wij gebruik van cookies Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden. Lees meer..