drenthe
Muziekmix
DR & Groningen
Luister
Nu
twente
Stream Twente
Luister
Nu
friesland
Stream Friesland
Luister
Nu
overijssel
Stream Overijssel
Luister
Nu
piratenplaten
Piratenplaten
Luister
Nu
stream1
4You
Luister
Nu
stream2
Donderschoer
Luister
Nu
geen
Luister live!
Of luister via onze app!

Nieuwe Single Jacques Herb : Mijn Zoon !

Jacques Herb heeft nu, na jaren “My boy” (bekend van Elvis Presley) in het Engels gezongen te hebben, eindelijk de Nederlandstalige versie getiteld, “Mijn zoon”, uitgebracht.

“Mijn zoon” een onderwerp dat voor Jacques toch erg gevoelig ligt, gezien zijn verleden, een scheiding van zijn 1e vrouw,  waardoor hij zijn 2 oudste zonen niet meer ziet, zorgde tijdens de opname wel voor de nodige emotie.
Naast alle emotie en het gevoelige onderwerp, is Jacques Herb ontzettend blij dat hij met zijn jongste zoon, uit zijn 2e huwelijk, wel goed contact heeft.
Maar op het moment van inzingen beleefde hij het verleden weer opnieuw.

Jacques zong pas geleden, op een Nederlands levensliedfestival in het land, de Nederlandse versie en de reacties daarop waren zo uitbundig en enthousiast,
dat het niet lang uit kon blijven voordat hij de studio indook om deze prachtige, gevoelige, emotionele ballad op te nemen.
“Mijn zoon” jaren geleden al prachtig vertolkt door Willy Alberti en daarna door vele artiesten op muziekdrager gezet, is nu supermooi en emotioneel
vertolkt door de koning van de smartlap, Jacques Herb.

Website : www.jacquesherb.nl
Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Meer informatie Ok Weigeren