drenthe
Muziekmix
DR & Groningen
Luister
Nu
twente
Stream Twente
Luister
Nu
friesland
Stream Friesland
Luister
Nu
overijssel
Stream Overijssel
Luister
Nu
piratenplaten
Piratenplaten
Luister
Nu
stream1
4You
Luister
Nu
stream2
Donderschoer
Luister
Nu
geen
Luister live!
Of luister via onze app!

Colinda volgt advies van fans op !

Colinda plaatste onlangs een oproep op Facebook om te polsen welk nummer van haar onlangs verschenen album ‘Ik kan niet zonder jou’ haar nieuwe single moest worden. ‘Er werd massaal gereageerd. Als meest favoriete track kwam ‘Ik vergeef je’ uit de bus. Het kan overigens ook nog maar zo zijn dat we volgend jaar de andere twee populaire liedjes uit de top 3 uitbrengen’, verklapt Colinda.


‘Ik kan niet zonder jou’ is oorspronkelijk een Duits nummer welke door Jef Weber voorzien is van een Nederlandstalige tekst. Het lied vertolkt het verhaal van een radeloze vrouw waarvan haar hart bont en blauw is. Uiteraard is dat de schuld van een man, maar zij vergeeft hem……Vervolgens wil ze hem terug die nacht en hij weet dat zij wel wacht. Liever onzekerheid dan hem voor eeuwig kwijt zal bij veel vrouwen bekend in de oren klinken.

Zoals altijd werd ook deze keer clipproducent Pascal Verlinden ingehuurd om de beelden te schieten voor de videoclip. Het was de bedoeling om te filmen op het strand met meeuwen en vuurtorens. Vanwege de harde wind is besloten toch op zoek te gaan naar een andere locatie. ‘Mijn nepwimpers vlogen er bijna af. Zo hard was de wind’, grapt Colinda.

In de nabijheid van het strand vonden ze een prachtig natuurgebied. In eerste instantie dacht de uit Tilburg afkomstige zangeres dat het resultaat tegen zou vallen, maar niets was minder waar. ‘De drone die Pascal inzette leverde mooie beelden op. Ik was bang dat de wind door m’n haren roet in het eten gooien, maar ik krijg van iedereen die het resultaat al gezien hebben complimenten’, aldus Colinda.

Overigens staat op het zilveren schijfje nog een extra track van het album en wel ‘Op zoek naar een plek voor de nacht’.

Voor meer info surf naar: www.zangerescolinda.nl en www.facebook.com/zangerescolinda 
Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Meer informatie Ok Weigeren