Dave Korteweg brengt gewonnen single ‘Ik wil dansen met jou’ uit!

Op 2 juni 2017 won Dave Korteweg in Tiel de zangwedstrijd “Talent Zingt”. Als prijs mocht hij een nieuwe single opnemen. Omdat Dave op dat moment net z’n debuutsingle ‘Ik laat jou nooit meer gaan’ had uitgebracht wilde hij met het opnemen van het nieuwe nummer even wachten. Inmiddels zijn de opnames in de studio van Tonny Magendans afgerond en is ‘Ik wil dansen met jou’ en feit.


Omdat Dave van vrolijke muziek houdt schreef en produceerde collega zanger Tonny Magendans voor hem een nazomers lied. Alles draait om een vrouw die hij in de stad tegenkomt. Hij wil graag met haar dansen, maar er zijn meerdere kapers op de kust die verliefd zijn op deze dame. Uiteindelijk wint Dave….’Ik wil dansen met jou’ verschijnt op het TuningMarvelous-Studio69 en is vanaf 5 september verkrijgbaar.

De 30 jarige zanger uit Arnhem is momenteel ook al weer druk met de voorbereidingen voor een nieuwe zomerse single die in juni 2019 gelanceerd gaat worden.

De tegenspeelster in de videoclip is Dave z’n eigen vrouw.

Meer informatie : Facebook Dave Korteweg

Op www.teamfm.nl, maken wij gebruik van cookies Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden. Lees meer..