drenthe
Muziekmix
DR & Groningen
Luister
Nu
twente
Stream Twente
Luister
Nu
friesland
Stream Friesland
Luister
Nu
overijssel
Stream Overijssel
Luister
Nu
piratenplaten
Piratenplaten
Luister
Nu
stream1
4You
Luister
Nu
stream2
Donderschoer
Luister
Nu
geen
Luister live!
Of luister via onze app!

Roland Verstappen na 25 jaar opnieuw op weg naar de hitlijsten !

Ken je hem nog? De meezinger ‘Helemaal niets’ van Roland Verstappen? En de radioplaat “Zij Is Een Wonder” van hetzelfde debuutalbum? Terwijl de in 1993 door Peter Koelewijn geproduceerde hitsingles het nog steeds goed doen op menig karaoke feestje, komt de zanger anno 2018 met een nieuw geluid. Op het in 2017 gelanceerde album ‘Oase van Licht’ laat hij als voorman van de band Verstappen horen hoe hij door de jaren muzikaal is gegroeid. Hij verraste met een volwassen en vernieuwende Nederpop sound en kreeg veel airplay met de singles OASE VAN LICHT en VRIJ.


Verstappen 2.0
Met het album “Oase van Licht” heeft Roland Verstappen, zoals we hem kennen uit de jaren 90, zichzelf muzikaal opnieuw uitgevonden. Met hetzelfde vuur als in zijn jonge jaren, maar nu met band en meer talent zien we een verbeterde versie van de muzikant. Of Verstappen hiermee weer tracks neerzet die over twintig jaar nog mee worden gezongen zal de tijd vertellen. Aan de kwaliteit van de muziek en het enthousiasme van de muzikanten zal het niet liggen. Maar ook SOLO of met topmuzikant COR MUTSERS staat hij zijn mannetje. Zijn (hun) optredens zijn intens, vakkundig en amusant. Een ENTERTAINER en MUZIKANT Pur Sang.

Luister maar eens naar de nieuwe single LIEF VAN BINNEN. Popfolk met een wel erg behoorlijke drive… een feestje van 3 ½ minuut. Met een tekst die je raakt… het gaat over vooroordeel.. afrekenen op uiterlijk maar kijk ook eens naar binnen… geef de ander een kans. Lief Van Binnen. Roland is als singer/songwriter actief op verschillende podia. Daarnaast schrijft hij voor en met anderen zoals Rene Karst en Vinzzent aan hits to be… Bovendien produceert hij in zijn bescheiden studio in Poppel in België verschillende spannende projecten. Hij is nog lang niet uitgespeeld…!

Website:  www.rolandverstappen.nl

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Meer informatie Ok Weigeren