Luister Online radio

drenthe
Muziekmix
Luister
Nu
twente
Stream Twente
Luister
Nu
friesland
Stream Friesland
Luister
Nu
overijssel
Stream Overijssel
Luister
Nu
piratenplaten
Piratenplaten
Luister
Nu
stream1
4You
Luister
Nu
stream2
Stream Gelderland
Luister
Nu
hitradio
Hitradio Engelstalige Hits
Luister
Nu


Chris Haverman bouwt gestaag verder aan mooie zangcarrière !

’n Goed begin, dat is de titel van het in 2015 verschenen eerste album van Chris Haverman. In één klap had hij 12 eigen nummers op zijn naam gezet waarmee hij zijn publiek kon gaan vermaken. De inmiddels 24-jarige Chris, werd destijds in het diepe gegooid, maar anno 2018 is hij al heel behoorlijk gerijpt als aanstormend talent. Niet voor niets dus dat talentscout Ronald Visch de zanger uit Raalte vastlegde voor Rood-Hit-Blauw produkties.

’n Goed begin is het halve werk! Chris bouwt gestaag verder aan zijn zangcarrière en lanceert nu op het hierboven reeds genoemde platenlabel zijn nieuwe single ‘Als ik even in je ogen kijk’. De track is opgenomen en geproduceerd in Roosendaal bij Sonic Solutions terwijl Karl Kaspers achter de camera kroop om bij het liedje een even fraaie als passende clip vast te leggen. Eens dan vind je de ware, al kan dat best even duren. Maar ineens is ze daar echt, kijkt en lacht ze naar je en jij krijgt een gevoel van binnen dat je helemaal niet kent. Kortom, de grote liefde wordt bezongen in deze lekker ritmische track met hoog meezinggehalte. Een absolute aanwinst voor elke playlist en platenkast welke vanaf 26 september beschikbaar zal zijn.

Meer informatie : Facebook Chris Haverman
Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Meer informatie Ok Weigeren