Luister Online radio

drenthe
Muziekmix
Luister
Nu
twente
Stream Twente
Luister
Nu
friesland
Stream Friesland
Luister
Nu
overijssel
Stream Overijssel
Luister
Nu
piratenplaten
Piratenplaten
Luister
Nu
stream1
4You
Luister
Nu
stream2
Stream Gelderland
Luister
Nu
hitradio
Hitradio Engelstalige Hits
Luister
Nu


Nieuw Album Lytse Hille : Mazzel !


“MAZZEL”, is de titel van het nieuwe Album van Lytse Hille. ’n Album waarvan Hille hoopt ’n ieder hetzelfde fijne en gelukkig gevoel brengt, zoals het hem ook heeft gebracht tijdens het opnemen van alle liedjes.

Wat een prachtige periode heeft deze sympathieke en altijd vrolijke artiest achter de rug, dat begon met “24 Billen” en wat daarna werd opgevolgd door “Ik lach me de ballen uit m’n broek”. Beiden zorgden voor een groot feest, waar hij ook was en hij heeft hiervan meer dan genoten net als alle fans van het pure Hollandse Lied.  Tsja,…..en toen “Het Worstenlied” ’n lied met ’n knipoog, knalde er nog eens overheen.   Hille deelt zijn nieuwe Album met grote trots graag met al deze liefhebbers van het o zo mooie genre, met naast allemaal nieuwe liedjes alle nieuwe liedjes ook 4 oude liedjes eerder uitgekomen liedjes van hem, nu in het nieuw klinkende Lytse Hille jasje.  Bijzonder is ‘Die Engel’ muzikaal in een opvallend arrangement en prachtige tekst, en eerlijk gezegd het liedje ’n Foto van heel lang gelee’ is tot stand gekomen uit een verhaal van Lytse Hille aan Emile & Norus, die voor alle liedjes grotendeels de schrijvers zijn en het hele Album waanzinnig hebben geproduceerd.  Ik herken elke dag bij mijn beide zoontjes trekjes van mijn overleden vader hun opa, van ’n lach tot opmerkingen…..meer dan bijzonder. Zij hebben hun opa helaas nooit gekend, maar door ’n foto en hoe ik hun over hem vertel is vastgelegd in ’n liedje, en opa is nu meer dan een van hun geworden.  Muziek brengt een lach bij ’n traan, en kan het leven je zoveel makkelijker en mooier maken, en dat begint bij iedereen het geluk te gunnen dus zegt en wenst Hille jullie met heel zijn hart…….Mazzel 


Website:  https://www.lytsehille.nl

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Meer informatie Ok Weigeren