Luister Online radio

drenthe
Drenthe & Groningen
Luister
Nu
twente
Stream Twente
Luister
Nu
friesland
Stream Friesland
Luister
Nu
overijssel
Stream Overijssel
Luister
Nu
piratenplaten
Piratenplaten
Luister
Nu
stream1
4You
Luister
Nu
stream2
Stream Gelderland
Luister
Nu
hitradio
Hitradio Engelstalige Hits
Luister
Nu


Nieuwe Single Ramon Beense : Wij gaan een feestje bouwen !

De carrière van Ramon Beense heeft weer een grote sprong gemaakt dit jaar! Hij heeft nog nooit zoveel optredens gehad en iedereen weet inmiddels wie Ramon Beense is! Bekend van het tv programma Bloed, Zweet en Tranen, waar iedereen zeer van onder de indruk was van zijn indrukwekkende optredens. Hij was finalist bij de Toppers en hij zong al enkele malen in de Arena bij Ajax. Tevens werkt hij zeer regelmatig samen met de Veerkampjes waar hij een warme familie mee heeft opgebouwd. Deze sympathieke zanger is nu overal te zien en te horen. De komende tijd treedt hij ook op in verschillende tv programma’s.


Nu is de tijd weer aangebroken voor een nieuwe single en het is een echt feestnummer geworden! ‘Wij gaan een feestje bouwen’ is een nummer met een hoog dans, meezing en feestgehalte. Zoals we van Ramon gewend zijn is het prachtig ingezongen zoals enkel hij dit kan. Er zijn maar weinig artiesten met dezelfde zangkwaliteiten als Ramon. Wij verwachten dat deze single ook weer veel gedraaid gaat worden op de radio en tv. Voor Ramon is het de single die op elk feest gezongen kan worden.

Bekijk hier de videoclip : Ramon Beense : Wij gaan een feestje bouwen

Website : www.ramonbeense.nl
Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Meer informatie Ok Weigeren