DAB+, Kabelradio, TV en Internet

drenthe
Drenthe/Groningen
Luister
Nu
twente
Stream Twente
Luister
Nu
friesland
Stream Friesland
Luister
Nu
overijssel
Geheime Zender Hits
Luister
Nu
piratenplaten
Piratenplaten
Luister
Nu
stream1
Studio 4You
Luister
Nu
stream2
Gelderland
Nieuwe Ned. Muziek
Luister
Nu
hitradio
Hitradio Engelstalige Hits
Luister
Nu


Nieuwe Single Stefanie Black : Tausend Sterne !

Stefanie Black, geboren in Lincoln / Groot-Brittannië, enthousiasmeerde haar publiek al op jonge leeftijd van 10 jaar. Met een live optreden in Iowa (VS) trok de Kleine Stefanie de aandacht van 2100 concertbezoekers door deel te nemen aan een kerstconcert.

Dit moet de hoeksteen zijn geweest van Stefanie's muzikale carrière, want vanaf nu bepaalde muziek hun verdere leven.
Vanuit het Verenigd Koninkrijk via de VS verhuisde de nog jonge Stefanie en haar ouders naar Spanje, waar ze in 2012 deelnam aan de Spaanse editie van X-Factor, waar ze de finale bereikte.
In Spanje ging Stefanie een samenwerking aan met Studio 32 wat haar een aantal rollen opleverde in verschillende musicals. In 2014 reisde Stefanie met haar vader naar Duitsland om mee te doen met Das Super Talent waar ze met 4 keer een ja terug keerde naar huis. Het was een extra boost in haar carrière. In de jaren die volgden werd ze o.a. 3e tijdens de Alpen Grand Prix in 2017 scoorde diverse awards waaronder een 1e plaats in de categorie Beste Popzanger.
En scoorde het tot de laatste 12 bij de onlangs uitgezonden X-Factor in Duitsland.
En in 2018 bracht Stefanie Black een tweetal albums uit te weten “Nur mit dir” en het album “Curtain of the Show”een Duitstalig en een Engelstalig album die in Duitsland zeer goed zijn ontvangen en waarvan nu ook de rest van de wereld mag gaan genieten. De eerste kennismaking voor velen zal zijn de single “Tausend Sterne” afkomstig van het album “Nur mit Dir”. Een liefdeslied die velen harten zal gaan veroveren

Bekijk de clip hier : Stefanie Black : Tausend Sterne

Meer informatie : Facebook Stefanie Black
Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.