Nieuwe Single William VanDijck - De Zomer Van 85 !

Met “De zomer van 85”gaan we samen met William Vandijck terig in de tijd. Een nummer die herinneringen zal oproepen bij velen. Een herinnering aan de eerste verkering. William Vandijck geboren in het Brabantse Helmond is lang geen onbekende meer in de vaderlandse showbizz.
Begin jaren 90 name hij zijn eerste single op en in 1992 lag zijn eerste album in de winkel. Na een korte pauze heeft William de draad weer opgepakt en staat regelmatig op de podia in Nederland en België zijn successen te vertolken. Succes had hij zeker in 2016 met de klassieker “Als de dag van toen”. Met de release van de nieuwe single heeft William ook een nieuw productie team om zich gebouwd want het nummer is geschreven door Ton Balendonck en geproduceerd door Ton samen met Olaf Simons en verschenen op het Butterbox label. “De zomer van 85”kent ook een clip die inmiddels te zien is via de (clip) zenders en is opgenomen op een verlaten stationnetje waar als we de clip mogen geloven William zijn eerste liefde vond.
De single is verkrijgbaar via de bekende download en streaming portals.

Bekijk hier de videoclip : William Van Dijck : De Zomer Van 85

Meer informatie : Facebook William Vandijck

Op www.teamfm.nl, maken wij gebruik van cookies Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden. Lees meer..