drenthe
Muziekmix
DR & Groningen
Luister
Nu
twente
Stream Twente
Luister
Nu
friesland
Stream Friesland
Luister
Nu
overijssel
Stream Overijssel
Luister
Nu
piratenplaten
Piratenplaten
Luister
Nu
stream1
4You
Luister
Nu
stream2
Stream Gelderland
Luister
Nu
geen
Luister live!
Of luister via onze app!

Wim Drenthen komt met toepasselijk nummer voor de decembermaand !

Wim Drenthen kwam dit voorjaar uit met zijn debuutalbum “Kameroad” waarop al een nummer te vinden is in de streektaal. Wim trok de stoute schoenen aan en schreef zich dit jaar in bij RTV Drenthe voor het Drèents Liedtiesfestival. Tijdens de voorrondes bleek het nummer net niet sterk genoeg te zijn om door te gaan, echter waren de woorden van de jury wel positief.


Dit smaakte voor Wim naar meer om in de streektaal verder te gaan, en zo bracht Wim in september “Oes Baankie” uit. Deze single is goed opgepakt bij de diverse radiostations.
Toch kon Wim zijn nummer die hij bij het Drèents Liedties festival ten gehore bracht niet los laten.
Met de aandachtspunten van de jury in nog z’n achterhoofd, is hij aan de slag gegaan om het nummer te perfectioneren, onder andere werd aan de zangstijl gesleuteld. En zo heeft hij samen met zijn vaste team zijn einddoel bereikt.

“Mooie Sterre” is een nummer dat zeer toepasselijk is voor de decembermaand, een maand waarin veel wordt overdacht, de mooie dingen, de minder mooie dingen en ook diegenen die ons zijn ontvallen. Natuurlijk is het droevig als iemand die je lief is je ontvalt, maar de herinnering houdt iemand levend. “Mooie Sterre” heeft die boodschap, de mooie herinneringen aan iemand kunnen in kleine dingen zitten…. koester deze geluksmomentjes en hou de gedachte aan iemand levend.

Bekijk hier de videoclip :  Wim Drenthen : Mooie Sterre

Website : www.wim-drenthen.webnode.nl
Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Meer informatie Ok Weigeren