drenthe
Muziekmix
DR & Groningen
Luister
Nu
twente
Stream Twente
Luister
Nu
friesland
Stream Friesland
Luister
Nu
overijssel
Stream Overijssel
Luister
Nu
piratenplaten
Piratenplaten
Luister
Nu
stream1
4You
Luister
Nu
stream2
Stream Gelderland
Luister
Nu
hitsinthetop
HitsInTheTop
Luister
Nu

Nieuwe Single Burdy : Kerstmis bij mijn ouders thuis !

Een nuchtere Groninger met een denderend repertoire staat bekend als “Het feest beest oet Grunnen”. Burdy maakt er met zijn eigenzinnige act altijd en overal een geweldig feest van!

Eenmaal op de bühne blijkt Burdy een geboren entertainer en brengt hij zijn publiek muzikaal onder hypnose! Burdy s enthousiasme werkt zeer aanstekelijk en waar hij dan ook komt staat Burdy garant voor een geweldig feest. Met zijn eigen geschreven teksten raakt Burdy de mensen diep van binnen en geeft hij hun muzikaal steun bij verdriet en vreugde met zijn vrolijke en opgewekte liedjes in het Gronings,Engels en Nederlands gezongen. Laat U verrassen door de muziek van Burdy al meer dan 25 jaar artiest!
En het verrassingseffect is er ook dit jaar weer want Burdy komt met een tweetalige Kerstsingle. “Kerstmis bij m’n ouders thuis” zowel in het Nederlands als ook in het Gronings. Voor de Groningse versie is Olaf Vos verantwoordelijk voor de tekst terwijl in beide gevallen Martin Sterken de producent is van de nummers. “Het is genieten om een Kerstnummer op te nemen. Na in 2015 “Vrede met Kerst” nu deze single en volgend jaar, naar verwachting, een compleet Kerstalbum met zowel nieuwe nummers als bekende evergreens. Maar eerst even lekker genieten van deze Kerst die naar ik hoop een witte Kerst wordt”aldus Burdy.


Website : www.burdy.eu
Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Meer informatie Ok Weigeren