Nieuwe Single Sieb Te Hennepe Ik rij naar huis voor kerstmis !

Sieb te Hennepe, geboren op 16 februari 2000 in Winterswijk. Hij kwam als tweede zoon ter wereld van de bekende producer /arrangeur ,en natuurlijk zanger entertainer Frank te Hennepe. Op jonge leeftijd keek hij de kunst af van zijn vader,en zong geregeld een deuntje mee in de studio FH-Produkties. Nu Sieb 18 jaar oud is , wil hij zeker ook gaan proeven aan het vak als zanger/entertainer.
Zo koos hij ervoor om eens een andere start te maken dan ieder andere muzikant beginnen met een kerstsingle. Sieb nam contact op met de studio in zijn woonplaats  Marlon Wolterink WHITE NOISE STUDIO. Sieb had een tekst en een muziekband, Dat uitgroeide tot een prachtige song IK RIJ NAAR HUIS VOOR KERSTMIS Ik rij naar huis voor kerstmis is vanaf  heden te streamen en downloaden via de betere portals

Bekijk hier de videoclip : Sieb Te Hennepe : Ik rij naar huis voor kerstmis

Meer informatie : Facebook Sieb Te Hennepe

Op www.teamfm.nl, maken wij gebruik van cookies Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden. Lees meer..