drenthe
Muziekmix
DR & Groningen
Luister
Nu
twente
Stream Twente
Luister
Nu
friesland
Stream Friesland
Luister
Nu
overijssel
Stream Overijssel
Luister
Nu
piratenplaten
Piratenplaten
Luister
Nu
stream1
4You
Luister
Nu
stream2
Stream Gelderland
Luister
Nu
hitsinthetop
HitsInTheTop
Luister
Nu

Ook dit jaar is Duo Kwats weer van de partij met carnaval !

De heren Kwats komen deze keer met een lied waarin in het refrein de bewegingen van een dansje bezongen worden. Sinds het moment dat ze bij wijze van grap een 1 malig optreden zouden doen,
Is dit alweer het 6e jaar waar in ze met een single komen die ook voor de carnaval geschikt is, maar eigenlijk heel het jaar door op alle feestjes groot of klein gezongen kan worden.

Dus wat als kwats is begonnen is nu toch wel erg serieus geworden.
Het lied met de titel “Hutsie Klutsie”is een lied wat in 1987 door de zangeres Conny Vink is uitgebracht onder het label van Telstar.
Duo Kwats hoopt dat de feestgangers net zo enthousiast zullen zijn en dat de Hutsie Klutsie zich inderdaad verspreid over het feestvierend Nederland.
Vanaf 01-01-2019 staat de Hutsie Klutsie op Youtube dus we kunnen wel stellen dat Duo Kwats het Nieuwe jaar klinkend is ingegaan.
Een heerlijk feestnummer waarvan het de bedoeling is dat iedereen mee gaat doen. Het is dan ook aan te bevelen om het liedje gauw te gaan leren zodat met Carnaval dan ook iedereen de Hutsie Klutsie mee kan dansen.

Bekijk hier de videoclip : Duo Kwats : Hutsie Klutsie

Meer informatie : Facebook Duo Kwats
Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Meer informatie Ok Weigeren