Ook dit jaar is Duo Kwats weer van de partij met carnaval !

De heren Kwats komen deze keer met een lied waarin in het refrein de bewegingen van een dansje bezongen worden. Sinds het moment dat ze bij wijze van grap een 1 malig optreden zouden doen,
Is dit alweer het 6e jaar waar in ze met een single komen die ook voor de carnaval geschikt is, maar eigenlijk heel het jaar door op alle feestjes groot of klein gezongen kan worden.

Dus wat als kwats is begonnen is nu toch wel erg serieus geworden.
Het lied met de titel “Hutsie Klutsie”is een lied wat in 1987 door de zangeres Conny Vink is uitgebracht onder het label van Telstar.
Duo Kwats hoopt dat de feestgangers net zo enthousiast zullen zijn en dat de Hutsie Klutsie zich inderdaad verspreid over het feestvierend Nederland.
Vanaf 01-01-2019 staat de Hutsie Klutsie op Youtube dus we kunnen wel stellen dat Duo Kwats het Nieuwe jaar klinkend is ingegaan.
Een heerlijk feestnummer waarvan het de bedoeling is dat iedereen mee gaat doen. Het is dan ook aan te bevelen om het liedje gauw te gaan leren zodat met Carnaval dan ook iedereen de Hutsie Klutsie mee kan dansen.

Bekijk hier de videoclip : Duo Kwats : Hutsie Klutsie

Meer informatie : Facebook Duo Kwats

Op www.teamfm.nl, maken wij gebruik van cookies Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden. Lees meer..