Nieuwe Single Dave Dekker : Echte vriendschap !

Na een periode waarin Dave te zien was in het Theater en inTV programma’s zoals Topper Gezocht en natuurlijk zijn eigen soap: Dave Dekker Dendert Door, heeft de zanger een duidelijke keuze gemaakt om de focus weer op zijn muziek te leggen. Optreden is wat Dave het liefst doet en waar zijn hart ligt; in stadions, clubs, kroegen, festivals en op uw besloten evenement!
Geen podium is te klein of te groot voor Dave. Of het nu voor 54.000 man is in de Johan Cruijff ArenA of voor 40 man in een gezellige kroeg, Dave zal overal voor een feest zorgen.Momenteel is Dave druk bezig met het schrijven van songs voor zijn EP dat begin 2019 zal verschijnen en waarvan zijn eerste single ECHTE VRIENDSCHAP de voorloper is

Bekijk hier de videoclip :  Dave Dekker : Echte Vriendschap

Meer informatie : Facebook Dave Dekker

Op www.teamfm.nl, maken wij gebruik van cookies Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden. Lees meer..