drenthe
Muziekmix
DR & Groningen
Luister
Nu
twente
Stream Twente
Luister
Nu
friesland
Stream Friesland
Luister
Nu
overijssel
Stream Overijssel
Luister
Nu
piratenplaten
Piratenplaten
Luister
Nu
stream1
4You
Luister
Nu
stream2
Donderschoer
Luister
Nu
geen
Luister live!
Of luister via onze app!

Nieuwe Single Wendy De Laat : Een Vrouwenhart !

”Welke man durft het aan om de tegenspeler van mijn zusje te worden in mijn nieuwe videoclip”? Zo kondigde Wendy de Laat de komst van haar nieuwe single ‘Een Vrouwenhart’ aan. Inmiddels is het alweer vijf jaar geleden dat deze Oosterhoutse debuteerde met het liedje ‘Zonder Jou’. Met ‘Een Vrouwenhart’ zet Wendy de teller al op 10 eigen singles, iets waarop de Brabantse maar wat trots is. “Ik heb zin in deze nieuwe uitdaging”, zo liet Wendy daags na de opnames in The Boom! Music studio van Frank Verkooyen weten.


Met deze even verrassende als opvallende single, uitgebracht door Nationale Artiesten Parade, waarvoor ze zelf de tekstbewerking voor haar rekening nam, hoopt Wendy opnieuw de mensen te raken. Een vrouw zoekt veiligheid, warmte, vertrouwen en tederheid, maar als ze dit niet meer vindt bij haar partner, is het voorbij! Solo’s van Marcel Fisser op gitaar, en Pierre Roomenburg op saxofoon, zorgen voor de muzikale kers op deze elegante en smaakvolle productie, die rijp is voor elke playlist! Menig vrouwenhart zal sneller gaan kloppen want die tegenspeler voor Wendy ’s nieuwste videoclip.. is gevonden!

Bekijk hier de videoclip : Wendy De Laat - Een Vrouwenhart

Website : www.wendydelaat.nl
Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Meer informatie Ok Weigeren