drenthe
Muziekmix
DR & Groningen
Luister
Nu
twente
Stream Twente
Luister
Nu
friesland
Stream Friesland
Luister
Nu
overijssel
Stream Overijssel
Luister
Nu
piratenplaten
Piratenplaten
Luister
Nu
stream1
4You
Luister
Nu
stream2
Donderschoer
Luister
Nu
geen
Luister live!
Of luister via onze app!

Zanger Vince creëert eigen sound door eigen single !

Regionaal zingt zanger Vince al veel, maar altijd liedjes van anderen. Afgelopen zaterdag is daar verandering in gekomen. 2 maart presenteerde hij zijn debuutsingle: ‘Jij & ik’. Het mooiste aan het hebben van een eigen single is volgens de zanger: “Dat je een eigen sound hebt en iets van jezelf hebt”.
Covers zingen vindt zanger Vince leuk om te doen. Daarmee kan hij onder andere zijn veelzijdigheid laten zien en het publiek entertainen. Maar vanaf nu is het ook tijd om zijn eigen sound kenbaar te maken aan de hand van een eigen single. ‘Jij & ik’ is geschreven in samenwerking met producer Jeroen Dirksen. Nederlandstalig, maar wel ietwat stevig.
Afgelopen zaterdag is deze single gepresenteerd in zijn huidige woonplaats Leeuwarden. Doordat hij met name in die regio al vaak heeft gezongen, heeft hij al een grote groep volgers gecreëerd. Mede daardoor was ’t Knooppunt, waar de cd-presentatie werd gehouden, dan ook snel vol. Door het maken van een eigen sound en de goede reacties op de single ‘Jij & ik’ smaakt het al direct naar meer. De opvolger ligt al bijna weer klaar, maar eerst zijn alle ogen (en oren) gericht op de debuutsingle van Vince.

Bekijk de videoclip hier : Vince - Jij & ik

Website : www.zangervince.nl
Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Meer informatie Ok Weigeren