drenthe
Muziekmix
DR & Groningen
Luister
Nu
twente
Stream Twente
Luister
Nu
friesland
Stream Friesland
Luister
Nu
overijssel
Stream Overijssel
Luister
Nu
piratenplaten
Piratenplaten
Luister
Nu
stream1
4You
Luister
Nu
stream2
Stream Gelderland
Luister
Nu
hitsinthetop
HitsInTheTop
Luister
Nu

Neder-Belg René Sander met prachtige debuutsingle ‘Ik laat je gaan’ !

René Sander, Neder Belg timmert hard aan de muzikale weg. René is klaar om zijn eigen nummers aan het grote publiek te presenteren in zowel België als Nederland. Ook werd een clip opgenomen van zijn debuutsingle ‘Ik laat je gaan’. Locatie van de clip was een nostalgische cinema met een uniek bewaarde uitstraling, recht in hartje van grensstadje Hamont-achel (B).

René is zeker niet nieuw in de muziekwereld. Als klein jongetje trad hij reeds op in het café van zijn ouders en op zeventienjarige leeftijd werd hij beroepsmuzikant. In de jaren die daarop volgden, speelde hij bij diverse coverbands waar hij heel wat podiumervaring op deed. Zo stond René op podia in België, Nederland, maar ook in Duitsland en Oostenrijk. Hij hield zich ook bezig met het doceren van zang, gitaar en piano en het begeleiden en coachen van verschillende muzikale talenten.
‘Waarom geen eigen carrière met eigen nummers? Die vraag kreeg hij steeds meer te horen’, aldus René. De talentvolle singer-songwriter had reeds diverse vrijwel volledig voltooide nummers in de kast liggen. Het enige wat ontbrak was een goede betrouwbare producer die hij vond in Multi instrumentalist Carlo Ooms, die meteen enthousiast was maar ook kritisch meedacht. René verduidelijkt ‘Ik kende Carlo nog van het covercircuit, een echte teamplayer die gelijk aanvoelde welke kant ik op wilde. De songs gleden in een sneltreinvaart van papier op band, waardoor er in de zomer periode zelfs een volledig album staat gepland. Gekoppeld aan het eerste live concert tezamen met band en achtergrondkoor waarbij het album wordt gepresenteerd’.
‘En er komen maar nummers bij, ik schrijf bijna elke week wel een nieuw lied waar ik voor mezelf redelijk tevreden over ben. Het lijkt haast wel iets wat er gewoon uit moet, uit dit lichaam. Wat ik heb vastgehouden en nu vrijgelaten moet worden, zoals een vlinder zich ontpopt’, aldus René.
‘Maar we beginnen nu eerst maar eens met de lancering van mijn eerste single ‘Ik laat je gaan’, te downloaden en streamen op alle digitale portals, zowel de radio edit als een full album versie van de song’. Anja Volleberg en manager zegt: ‘Het wachten is op de clip, die in de loop van begin maart klaar zal zijn en dan kan het countdown beginnen. Wie of wat welke plugger? We hadden een voorkeur en die is het ook geworden. Pim van der kolk is de plugger en Maurice Edelenbosch van UltimateDisk verzorgt de release en digitale promotie.
De volgende single wordt eind volgende week alweer ingezongen!

Bekijk hier de videoclip :   René Sander - Ik laat je gaan

Website : www.renesander.be
Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Meer informatie Ok Weigeren