Nieuw nummer van Guney van den Oetelaar uit s'Hertogenbosch : Jij gaf mij m'n hart weer terug !

Guney van den Oetelaar uit Den Bosch, had al als kind de wens om zanger te worden hij begon in 2006 zijn zangcarrière en inmiddels heeft Guney zijn vleugels uitgeslagen om die wens te verwezenlijken.
Hij heeft hij sinds die tijd al vijf singles uitgebracht, “Het meisje van mijn dromen” “Een wens” “Dans toch met mij” “Zij zoekt haar eigen vader” “Het zijn jou ogen” en dan nu “Jij gaf mij m’n hart weer terug” Het nummer is volledig geschreven en geproduceerd door Frank van Etten, en Guney brengt met zijn kenmerkende stemgeluid dit prachtig nummer ten gehore

Guney heeft zijn vleugels uitgeslagen om de wens om de Nederlandse muziekmarkt te veroveren te verwezenlijken en hoopt mede hierdoor nog meer optredens in het land te gaan krijgen De altijd lachende zanger komt nu dan met zijn nieuwste single “Jij gaf mij m’n hart weer terug” En hoopt hiermee toch een hitje in handen te hebben.
Al met al lijkt niets Guney van den Oetelaar in de weg te staan om 2019 goed te beginnen samen met zijn nieuwe team Melody Music Sound heeft hij in ieder geval een topproduct afgeleverd.

Bekijk hier de videoclip : Guney van den Oetelaar - Jij Gaf Mij M'n Hart Weer Terug

Meer informatie : Facebook Guney van den Oetelaar

Op www.teamfm.nl, maken wij gebruik van cookies Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden. Lees meer..