drenthe
Muziekmix
DR & Groningen
Luister
Nu
twente
Stream Twente
Luister
Nu
friesland
Stream Friesland
Luister
Nu
overijssel
Stream Overijssel
Luister
Nu
piratenplaten
Piratenplaten
Luister
Nu
stream1
4You
Luister
Nu
stream2
Stream Gelderland
Luister
Nu
hitsinthetop
HitsInTheTop
Luister
Nu

Pascal Schipper wil huh!-effect !

Het maakt Pascal Schipper niet uit waar een liedje over gaat, als het maar het ‘Huh!-effect’ heeft. Dit effect zit dan ook in zijn nieuwe single ‘Maar ikke niet’ en zelfs het bijbehorende hoesje. 
Het maakt de zanger uit Hoogeveen niets uit waar de single over gaat. “Als het maar het huh!-effect heeft”, aldus Pascal. “René Karst krijgt, als tekstschrijver voor mij, altijd de opdracht een liedje te schrijven waar mensen van denken: huh! waar zingt hij nou toch over.”, vervolgt hij. Verder bemoeit hij zich niet met de inhoud van het liedje. Volgens de zanger komt zijn tekstschrijver in het dagelijks leven veel rare/leuke spreuken tegen welke hij opschrijft en hem inspiratie genoeg geven.

Inspiratie was er ook tijdens het schrijven van de nieuwe single ‘Maar ikke niet’. Dit is precies zo’n nummer wat Pascal zoekt. Gek, grappig, gezellig en bevat volgens hem het ‘huh!-effect’. Ook iets wat terugkomt op het hoesje van de single. Op de hoes staan diverse leuke dingen in details afgebeeld, maar zijn nog leuker wanneer je de tekst daadwerkelijk hebt gehoord. “Mijn cd hoesjes zeggen veel over het liedje maar je begrijpt het hoesje pas als je het liedje hebt geluisterd.”, vertelt Pascal.

Vrijdag 8 maart, lanceert hij ‘Maar ikke niet’. Het is de opvolger van ‘Soep bij de buurvrouw’ en ‘Ik heb aan je fiets gelikt’.

Bekijk hier de videoclip :  Pascal Schipper - Maar Ikke Niet

Website :  www.PascalSchipper.nl
Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Meer informatie Ok Weigeren