drenthe
Muziekmix
DR & Groningen
Luister
Nu
twente
Stream Twente
Luister
Nu
friesland
Stream Friesland
Luister
Nu
overijssel
Stream Overijssel
Luister
Nu
piratenplaten
Piratenplaten
Luister
Nu
stream1
4You
Luister
Nu
stream2
Stream Gelderland
Luister
Nu
geen
Luister live!
Of luister via onze app!

Het sopje van John Enter !

Dat John Enter van feestjes houdt en ze kan bouwen met zijn muziek was al bekend, maar moppen tappen doet hij zo nu en dan ook. Zo is ook de nieuwe single 'Het sopje' tot stand gekomen, tijdens het ouwehoeren met vrienden.
“Waar stuurde een Duitser vroeger zijn fotorolletje heen?”, vraagt John Enter tijdens een verjaardagsfeest. “Naar een ontwikkelingsland!”, vervolgt hij! Eén van de zanger zijn vrienden daar had ook nog wel een grappig verhaal over dat hij een keer tijdens slecht weer met de motor onderuit was gegaan. De kleding vies en nat en toen kwam er bij de finish een mooie dame met de vraag: Zal ik het even in een sopje doen?. "Mijn maat deed het sopje ff voor en we lagen allemaal in een deuk!", aldus John Enter.
Tijdens die avond grapte de entertainer al dat hij van dat verhaal een single zou gaan maken en dat heeft hij gedaan. Eind 2018 is John Enter naar de studio van AV Audio Producties gegaan en daar is het liedje uitgewerkt. 'Het sopje' is een komisch en vrolijk lied geworden met het dansje erbij!

Check voor het dansje de videoclip: John Enter - Het Sopje

Meer informatie : www.johnenter.nl
Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Meer informatie Ok Weigeren