drenthe
Muziekmix
DR & Groningen
Luister
Nu
twente
Stream Twente
Luister
Nu
friesland
Stream Friesland
Luister
Nu
overijssel
Stream Overijssel
Luister
Nu
piratenplaten
Piratenplaten
Luister
Nu
stream1
4You
Luister
Nu
stream2
Stream Gelderland
Luister
Nu
geen
Luister live!
Of luister via onze app!

Nieuwe Single Ray Lubrecht : Kan Jou Niet Vergeten !

Nationale Artiesten Parade presenteert een nieuwe naam én aanstormend talent middels: Ray Lubrecht! Een jonge twintiger uit Vlaardingen wiens basstem al velen is opgevallen, zelfs op de voetbalvelden waar hij als keeper leiding geeft aan de defensie bij Victoria’04. “Groot nieuws; mijn debuutsingle ‘Kan Jou Niet Vergeten’, is overal te beluisteren”, aldus deze trotse, enthousiaste en gedreven zanger die al wat in kroegen en kantines heeft opgetreden.


Marcel Fisser tekende voor de gitaarpartijen en ook Daniël Metz speelt op zijn accordeon mee, in het door Frank Verkooyen in The Boom! Music studio geproduceerde ‘Kan Jou Niet Vergeten’. Met zijn looks, uitstraling en imposante stemgeluid, zou Ray Lubrecht binnen korte tijd wel eens naam kunnen gaan maken. Smaakvol, boeiend, enerverend, echt een lekkere dansbare single waar Femke Reuvers de tekst voor schreef. Zet de jeugdige zanger hiermee meteen al de toon voor een hele mooie muzikale carrière? Het zou zomaar kunnen! ‘Kan Jou Niet Vergeten’ van Ray Lubrecht haal je nu op in de downloadshops of beluister je via de streamingsites!

Bekijk hier de videoclip : Ray Lubrecht - Kan Jou Niet Vergeten

Meer informatie : www.raylubrecht.nl
Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Meer informatie Ok Weigeren