drenthe
Muziekmix
DR & Groningen
Luister
Nu
twente
Stream Twente
Luister
Nu
friesland
Stream Friesland
Luister
Nu
overijssel
Stream Overijssel
Luister
Nu
piratenplaten
Piratenplaten
Luister
Nu
stream1
4You
Luister
Nu
stream2
Stream Gelderland
Luister
Nu
geen
Luister live!
Of luister via onze app!

Nieuwe Single Guy Brisaert : Alleen God Die Weet Me Zijn !

Je wordt ouder en dan ga je de dingen anders bekijken, andere accenten leggen. Dat is niet anders bij Guy Brisaert, een geslaagd zakenman die ooit door de muzikale microbe werd gebeten en daar geen genezing voor wil.
Guy levert deze maand zijn derde album af, ‘Breng me thuis’, zijn meest persoonlijke tot nog toe. “Het album gaat eigenlijk over mij”, zegt Guy, “het is als het ware een momentopname.”

De single die u misschien met het album zal laten kennis maken is “Alleen God weet me zijn”. Het gaat over een man die het allemaal gehad hee\ en die tot rust wil komen. Het gaat over eenzaamheid, alleen zijn en met jezelf leven. Ook over gewoon genieten van de kleine simpele dingen in het leven.
Guy vult nog aan: “Het gaat over hoe en wie ik ben en was. Over hoe ik er op dit moment in mijn muzikale leven voor sta.
Ik ben steeds een enfant terrible geweest, voor niets ging ik uit de weg. Van niets evolueerde ik naar succes in zaken en de laatste jaren werd ik ook zeer productief in muziek.”
“Breng me thuis” van Guy Brisaert is te beluisteren op Spotify en te downloaden via I-¬‐tunes. Een ontdekking.

bekijk hier de videoclip : Guy Brisaert - Alleen God Die Weet Me Zijn

Meer informatie : www.guybrisaert.be
Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Meer informatie Ok Weigeren