drenthe
Muziekmix
DR & Groningen
Luister
Nu
twente
Stream Twente
Luister
Nu
friesland
Stream Friesland
Luister
Nu
overijssel
Stream Overijssel
Luister
Nu
piratenplaten
Piratenplaten
Luister
Nu
stream1
4You
Luister
Nu
stream2
Stream Gelderland
Luister
Nu
geen
Luister live!
Of luister via onze app!

Nieuwe Single Hans Jurgen : It's Impossible !

Geboren in 1953 in Königswinter am Rhein in Duitsland. Als kleine jongen  geïnteresseerd in muziek. Moeder was opera zangeres en vader was een begenadigd pianist. In de jaren 60 begon Hans Jurgen met zingen en was vanaf dat moment zeer groot fan van Engelbert Humperdinck en Tom Jones.
Toch duurde het nog jaren alvorens Hans Jurgen bij het grote publiek bekend werd. Dat was in 1991 toen hij in een televisie programma mocht optreden. Na zijn werkzame leven in Duitsland verhuist hij in 1998 naar Nederland en gaat spelen in tribute band. Echter het verlangen naar zingen en optreden bleef knaken en wilde mijn droom uit laten komen. Nam zangles ging optreden en laat nu heel Nederland meegenieten van mijn 2019 uitvoering van de hit uit de jaren 60 namelijk” It’s impossible”.  Vanaf vandaag beschikbaar als cd via de download en via de streaming sites. Hans Jurgen een naam om te onthouden

Bekijk hier de videoclip : Hans Jurgen - It's Impossible

Meer informatie : www.hansjurgentributesinger.nl
Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Meer informatie Ok Weigeren