drenthe
Muziekmix
DR & Groningen
Luister
Nu
twente
Stream Twente
Luister
Nu
friesland
Stream Friesland
Luister
Nu
overijssel
Stream Overijssel
Luister
Nu
piratenplaten
Piratenplaten
Luister
Nu
stream1
4You
Luister
Nu
stream2
Donderschoer
Luister
Nu
geen
Luister live!
Of luister via onze app!

Susanna Veldmeijer overtreft zichzelf met ‘Al had je alles’

Met haar nieuwe single ‘Al had je alles’ laat Susanna Veldmeijer horen welke kwaliteiten ze in huis heeft. Het nummer ligt in het verlengde van haar vorige single ‘Zomerliefde’. Volgens Susanna vormde dat de basis. In die trant is haar team gaan zoeken en kwamen ze een geschikt lied tegen dat vervolgens in een compleet verfrissend Nederlandstalig jasje is gestoken.

Werkelijk alles is uit de kast gehaald om er een bijzondere productie van te maken. Susanna: ‘Het is toch weer even iets anders dan anders. Ik kan niemand voor me halen die zoiets heeft uitgebracht. Bram Koning offerde zich op om de pakkende tekst te schijven. “Al had je alles, de zeeën, z’n parels, tien auto’s, honderd paarden, de helft van de aarde…toch zeg ik dan nee!”. In combinatie met de melodielijn en de gekozen instrumenten vind ik het perfect bij elkaar passen. De productie lag natuurlijk weer in handen van mijn vaste producer Manfred Jongenelis. Beide mannen waren ook verantwoordelijk voor ‘Ciao Ciao Amore’ en ‘Zomerliefde.
Volgens Susanna is en blijft het altijd spannend wat je gaat doen. Nadat ik het resultaat aan een goede vriendin van me liet horen vroeg zij zich af of het niet moeilijk was om dit uptempo lied te zingen. Dat gevoel had ik totaal niet. Wellicht past deze stijl daarom ook heel goed bij mij’, ervaart Susanna.
‘Al had je alles’ verschijnt net zoals bijna al haar vorige singles bij Cornelis Music. Susanna en Robby Langendorff hebben een enorm goede muzikale klik en begrijpen elkaar als geen ander. ‘We voelen elkaar heel goed aan en weten precies wat we aan elkaar hebben. Datzelfde gevoel geven Bram en Manfred mij. Ik ben zo trots dat ik met dit team mag werken en ik hoop nog op vele mooie muzikale jaren samen’, glundert Susanna.
Een nieuw gezicht was clipproducent Thijs Aldenzee. Hij kreeg de opdracht om het script uit te werken dat hem aangedragen werd. De opnames vonden plaats bij het prachtige ‘Hotel De Zeeuwse Stromen’ in Renesse. Er speelt ook een bekende mee in de clip. Wie dat is verklapt Susanna nog niet. ‘Als je nieuwsgierig bent wie dat is bekijk dan snel de moderne, speelse en grappige clip’, aldus Susanna.

Bekijk hier de videoclip : Susanna Veldmeijer - Al Had Je Alles

Meer informatie : www.susannaveldmeijer.nl
Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Meer informatie Ok Weigeren