drenthe
Muziekmix
DR & Groningen
Luister
Nu
twente
Stream Twente
Luister
Nu
friesland
Stream Friesland
Luister
Nu
overijssel
Stream Overijssel
Luister
Nu
piratenplaten
Piratenplaten
Luister
Nu
stream1
4You
Luister
Nu
stream2
Stream Gelderland
Luister
Nu
geen
Luister live!
Of luister via onze app!

Nieuwe Single Andre Hazes : Wij Zijn Oranje (Official KNVB) !

Vol trots presenteert Andre Hazes zijn nieuwe single “Wij zijn Oranje”. Met het oog op het WK vrouwenvoetbal en de Nations League Finale en de weg die daarop volgt naar het EK 2020 is het volgens Hazes tijd voor een nieuw lijflied van een nieuwe generatie. In samenspraak met de KNVB is hij met zijn vaste schrijversteam de studio in gedoken wat geresulteerd heeft in het onvervalste strijdlied “Wij zijn Oranje”.

Volgens de KNVB is de charismatische volkslieveling dé aangewezen artiest om invulling te geven aan de behoefte van een nieuw lied.
André Hazes: “Ik vindt het een eer dat ik hiervoor gevraagd ben. In 1988 heeft mijn vader “Wij houden van Oranje” uitgebracht. Ik hoop dat mijn single “Wij zijn Oranje” net zo een evergreen kan gaan worden. En met een beetje mazzel de successen van het Nederlands voetbal dezelfde parallellen kunnen gaan vertonen als mijn vader destijds heeft mee gemaakt. Aan de huidige lichting van de diverse teams van de KNVB kan het in ieder geval niet liggen! Momenteel ben ik nauw betrokken bij de KNVB en dat smaakt naar meer”

Meer informatie : www.andrehazes.com
Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Meer informatie Ok Weigeren