Luister Online radio

drenthe
Drenthe/Groningen
Luister
Nu
twente
Stream Twente
Luister
Nu
friesland
Stream Friesland
Luister
Nu
overijssel
Geheime Zender Hits
Luister
Nu
piratenplaten
Piratenplaten
Luister
Nu
stream1
4You
Luister
Nu
stream2
Gelderland
Nieuwe Ned. Muziek
Luister
Nu
hitradio
Hitradio Engelstalige Hits
Luister
Nu


Nieuwe Single Joop Obama En The Presidents : Autocross !

Zanger Joop Obama kennen we al een tijdje. Als solist nam hij een aantal Friestalige singles op: (Fisker út Snits, Bier yn de moarn en Heit) . Naast zijn solo - activiteiten is Joop inmiddels een band begonnen. Samen met drummer Anne Symen Abma, bassist Erik Pluister en gitarist Jelger Vlas vormen ze samen de groep “Joop Obama & The Presidents”.

De debuutsingle van de band is getiteld: Autocross. Een heerlijk up-tempo rock nummer met als onderwerp het autocrossen. Nog steeds waanzinnig populair op het platteland.
Het nummer is geproduceerd door Dylan van der Feen in the Office studio te Witmarsum. De tekst is geschreven door Joop Obama, Jelger Vlas en Arie Kuipers. De muziek is van laatst-genoemde.

Joop Obama & the Presidents, een jonge, enthousiaste, energieke band die in zijn korte bestaan al op een aantal grote festivals (Bregepop, Aaipop) heeft gestaan. Een band waarvan we in de toekomst nog veel van zullen horen!

Bekijk hier de videoclip : Joop Obama En The Presidents - Autocross

Meer informatie : Facebook Joop Obama En The Presidents
Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.