drenthe
Muziekmix
DR & Groningen
Luister
Nu
twente
Stream Twente
Luister
Nu
friesland
Stream Friesland
Luister
Nu
overijssel
Stream Overijssel
Luister
Nu
piratenplaten
Piratenplaten
Luister
Nu
stream1
4You
Luister
Nu
stream2
Stream Gelderland
Luister
Nu
geen
Luister live!
Of luister via onze app!

5 Juli Komt Het Nieuwe Album Van Jannes Uit : Liever Bij Jou !

Op 5 juli aanstaande komt er een heel nieuw album uit van de succesvolle zanger Jannes. Het nieuwe album draagt de naam ‘Liever Bij Jou’ en telt maar liefst 14 liedjes.

Twee jaar na zijn succesvolle album ‘Gevoel Van Samen Zijn’, dat met een gouden plaat werd beloond, lanceert Jannes een gloednieuw studio-album. De bewust gekozen albumtitel: ‘Liever Bij Jou’,is de enige juiste vertaling, van wederom een fantastisch album, dat geheel in harmonie is met Jannes zijn gevoel van het afgelopen jaar.

Jannes weet waar hij het liefste is

Het album is tot stand gekomen met zijn vaste schrijf- en productieteam.Daarnaast schreef Jannes zelf ook mee aan één liedje op het nieuwe album. Het “oude” nummer ‘M’n Meisje Uit Arcadia’kreeg een make-over en is onderdeel van de liedjes op het album. De track getiteld ‘Laat Vandaag De Zon Maar Schijnen’is de eerste single van Jannes, dat vorig jaar november uitgebracht werd, als voorloper op dit fantastische nieuwe album. Met de titel laat Jannes weten waar hij het liefst is: Bij zijn fans, vandaar: “Liever Bij Jou”!

Jannes in een reactie:

“Het kostte ook deze keer weer figuurlijk ‘bloed’, letterlijk veel ‘zweet’ en er vloeide af en toe ook een ‘traan’. Na 2017, dat een jaar met hoogte- en dieptepunten was, heb ik ook deze keer de lat voor mijzelf hoog gelegd. Ik heb er bewust voor gekozen om het in 2018 iets rustiger aan te doen en te genieten van mijn familie en optredens. Ook heb ik mij voorgenomen om een knaller van nieuwe CD voor mijn fans te maken en ik denk dat het mij deze keer weer is gelukt is. Ik wens iedereen alvast heel veel luisterplezier.”

Reserveer het album

Het is iedere keer weer een uitdaging om iets nieuws te produceren, maar ook dit keer is het Jannes weer gelukt om een prachtig album af te leveren. Het album komt op 5 juli aanstaande uit, maar is vanaf vandaag te reserveren via www.jannesonline.nl. Uiteraard zal Jannes zijn fans ontmoeten tijdens zijn signeersessies door heel Nederland. Ook zal weer de jaarlijkse CD presentatie worden georganiseerd. Meer Informatie hierover volgt nog en zal te vinden zijn op www.jannesonline.nl en via Jannes zijn social media.
Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Meer informatie Ok Weigeren