Luister Online radio

drenthe
Muziekmix
Luister
Nu
twente
Stream Twente
Luister
Nu
friesland
Stream Friesland
Luister
Nu
overijssel
Stream Overijssel
Luister
Nu
piratenplaten
Piratenplaten
Luister
Nu
stream1
4You
Luister
Nu
stream2
Stream Gelderland
Luister
Nu
hitradio
Hitradio
Luister
Nu

Nieuwe Single Otto Lagerfett : Gib Mir Deine Angst !

Otto Lagerfett, de koning van de Schlagermuziek, is een opmerkelijke verschijning. Ondanks zijn wereldwijde roem heeft Otto zijn hart toch echt aan Duitsland en Nederland verpand. Met zijn nieuwste single laat Herr Lagerfett de serieuze kant van zichzelf zien en bewijst hij zijn veel besproken wereldklasse.

37 Jaar na het origineel van Udo Jurgens komt Otto Lagerfett, met de door hem gezongen versie van ‘Gib mir deine Angst’ een uitvoering zoals Udo Jurgens hem ooit bedacht heeft en zoals André Hazes hem wellicht bedoelde. “Geef mij nu je angst” wieder zurück in der original Sprache, dit keer recht uit het hart gezongen door Otto Lagerfett.
Deze nieuwe single “Gib mir deine Angst” is een schot in de roos, en laat horen dat inmiddels ‘n beetje ‘onze Otto’ meer dan feestelijke Schlagers kan zingen, want met deze single raakt hij ons allen diep in ons hart.

Bekijk hier de videoclip : Otto Lagerfett - Gib Mir Deine Angst

Meer informatie : www.ottolagerfett.nl
Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Meer informatie Ok Weigeren